Vedete

Imagine cu familia completă! Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au pozat alături de copiii lor

Imagine cu familia completă! Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au pozat alături de copiii lor camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Valentina Pelinel trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa. A împlinit 39 de ani şi s-a pozat într-un cadru de poveste, alături de toată familia.

 

Multă vreme, Valentina Pelinel şi-a ţinut copiii ascunşi de ochii fanilor, ai presei. Pe Milan l-a arătat în câteva poze, iar pe gemenele Rania şi Indira le-a prezentat tuturor la luni de zile de când s-au născut.

Acum, vedeta este mai darnică cu fotografiile, mai ales de când Cristi Borcea a fost eliberat şi este alături de familie. Zilele trecute, Valentina Pelinel a împlinit 39 de ani. Abia acum a postat în mediul online o imagine de la petrecerea în familie. Apare ea alături de Cristi Borcea şi copiii lor.

“Familie, iubire şi credinţă”, a scris mămica pe Facebook.

În poză se poate observa că tăticul este foarte ataşat de gemenele lui, le ţine cu drag în braţe. Totodată, Valentina a primit şi cadouri alese, un buchet superb de flori şi un tort delicious.

Rania şi Indira au împlinit de curând 9 luni

Ziua de 1 Decembrie a fost una specială pentru Valentina Pelinel. Nu doar că a sărbătorit Ziua Naţională a României, dar le-a şi celebrat pe micuţele sale, pe Rania şi pe Indira. Gemenele au împlinit 9 luni, 9 luni în care şi-au făcut părinţii mai fericiţi ca niciodată.

 

 

Modifică Setările