News

IMAGINE RARĂ! Cum arată băieţii lui Britney Spears, ajunşi la adolescenţă. Artista, emoţionată că aceştia i-au dat voie să posteze fotografia de familie

IMAGINE RARĂ! Cum arată băieţii lui Britney Spears, ajunşi la adolescenţă. Artista, emoţionată că aceştia i-au dat voie să posteze fotografia de familie

Eterna adolescentă americană Britney Spears continuă să ţină prima pagină a ziarelor şi la 30 de ani de la debut, cu numeroasele sale probleme. Mai presus de toate acestea, însă, artista este mama a doi băieţi, de 14 şi 15 ani. Vedeta a făcut publică o fotografie cu fiii săi, gest extrem de rar, mai ales că aceasta a avut multe scandaluri legate de custodia copiilor. 

”Ups, she did it again!” Aceasta ar putea fi definiţia vieţii lui Britney Spears, dacă ar fi să parafrazăm unul dintre hiturile ei. De 30 de ani, artista este în lumina reflectoarelor, însă nu doar cu hituri, ci şi cu numeroase scandaluri, din păcate. De la căderea psihică din 2008 şi până la problemele cu bărbaţii, plus faptul că tatăl ei continuă să-i fie tutore şi la aproape 40 de ani, artista le-a trăit pe toate. 

Britney Spears si copiii ei

În tumultul atâtor conflicte, aproape că uităm un detaliu important: Britney este mama a doi băieţi frumoşi, ajunşi acum la vârsta adolescenţei. Mândră de copiii săi, blonda a postat pe Instagram o fotografie cu Sean Preston (15 ani) şi Jayden James (14 ani). Imaginea este cu atât mai preţioasă cu cât foarte rar apar poze înfăţişându-i pe cei doi băieţi, al căror tată este dansatorul Kevin Federline, căsătorit cu Britney în perioada 2004-2007.

Mândră că fiii săi au lăsat-o să facă publica imaginea de familie, cântăreaţa a scris pe Instagram: ”Incredibil cât de repede trece timpul. Ce mari s-au făcut băieţii mei! Ştiu, ştiu…e greu pentru o mamă, mai ales pentru o mamă de băieţi, să-i vadă cât de repede cresc. Sunt aşa norocoasă că puii mei au devenit bărbaţi şi sunt atât de buni…trebuie să fi făcut şi eu ceva bine.”

Britney Spears şi Kevin Federline s-au războit de mai multe ori în instanţă pentru custodia copiilor. În 2019, din cauza problemelor artistei, Kevin a primit 70% din drepturile custodiei, lui Britney revenindu-i restul de 30% doar. 

Foto: Profimedia, instagram

Comentarii

Modifică Setările