News

Imagini candide cu fetiţa Simonei Gherghe, care a apărut în premieră în direct, în emisiunea "Mireasa". "S-a lipit de mine şi..."

de admin

Imagini candide cu fetiţa Simonei Gherghe, care a apărut în premieră în direct, în emisiunea "Mireasa". "S-a lipit de mine şi..." camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Finala reality show-ului matrimonial de la Antena 1 a avut o mulţime de momente frumoase, dar şi o surpriză din partea gazdei emisiunii.

Duminică seara, cel de-al treilea sezon al show-ului "Mireasa" s-a încheiat cu un maraton de cununii civile, cu emoţii privind votul telespectatorilor şi cu bucuria câştigării marelui premiu de 40.000 de euro de către cuplul format din Maria şi Liviu.

Dar, pe lângă toate aceste aspecte previzibile, emisiunea a punctat şi o premieră: apariţia în direct a fiicei Simonei Gherghe, Ana, care a venit împreună cu tatăl său, Răzvan Săndulescu, rămas în culise.

Ajunsă în braţele mamei sale, fetiţa cu plete bălaie a mărturisit că vrea să fie şi ea prezentatoare TV, la "Mireasa". Reacţia fetiţei a stârnit hohote de râs, dar Ana nu s-a dezlipit de lângă mama sa decât cu greu, la final de emisiune când a venit momentul să fie anunţaţi câştigătorii sezonului al treilea.

"A fost prima apariţie a Anei într-o emisiune… S-a lipit de mine şi n-a mai vrut să plece 🤦‍♀️ acum spune că vrea şi să facă emisiune! 😁", a notat amuzată Simona Gherghe pe contul său de socializare, alături de câteva instantanee grăitoare.

Cel mai probabil, fetiţa a fost fascinată de locaţia unde s-a filmat finala, dar şi de ţinutele participanţilor - câteva mame au purtat outfituri semnate chiar de creatoarea de modă Eli Lăslean  - , ca să nu mai vorbim despre rochia de vis purtată de mama sa, o creaţie Ana Radu.

Ana Georgia are 4 ani şi este primul copil al Simonei Gherghe (43) cu Răzvan Săndulescu. Ea mai are un frăţior, pe Vlad Ioan (2).

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările