Royals

Imagini de arhivă cu Lady Di

Imagini de arhivă cu Lady Di

Pe 1 iulie, anul acesta, Lady Di ar fi împlinit 56 de ani şi-ar fi fost, cel mai probabil, o bunică mândră şi fericită. Din păcate, Prinţesa Diana s-a stins din viaţă la doar 36 de ani, lăsându-ne în minte doar imaginea ei tânără şi frumoasă.

De aceea, ne-am gândit să mai răscolim prin fotografiile vechi, ce ne-o arată pe ”Prinţesa Inimilor” la diverse evenimente oficiale, în floare vârstei, purtând unele dintre cele mai elegante outfituri de la acea vreme!

Noiembrie 1985, Springfield

Prinţesa Diana, înconjurată de echipa de securitate, în timpul unei vizite la lanţul de magazine J.C. Penney din Springfield, Virginia, alături de soţul său, Prinţul Charles. Avem aici un costum all-white, accesorizat cu pantofi vişinii şi un clutch asortat.

Noiembrie 1985, Arlington

În aceeaşi zi, Prinţesa Diana a participat şi la un eveniment mai sobru, organizat de Ziua Veteranilor, în Arlington, Virginia. Ţinuta purtată a fost una în ton cu evenimentul, însă la fel de elegantă, graţie culorii regale şi croiului.

Noiembrie 1985, Washington, DC

Alături de preşedintele american Ronald Reagan şi Prima Doamnă a Americii, Nancy Reagan, la Casa Albă, în noiembrie 1985.

Noiembrie 1985, Washington, DC

În timpul vizitei statele, la banchetul dat de Preşedintele American Ronald Reagan în cinstea lor, a Prinţului Charles şi a Prinţesei Diana. Prinţesa Inimilor dansează aici cu actorul John Travolta.

Octombrie 1994, Washington, DC

Prinţesa Diana este fotografiată aici alături de Elizabeth Dole, preşedinta Crucii Roşii, în timpul unei vizite în Washington, DC, în octombrie 1994.

Septembrie 1996, Washington, DC

Prinţesa Diana, însoţită de ambasadorul Marii Britanii în USA, sosind la Nina Hyde Center pentru un eveniment special, în Washington, DC, în luna septembrie a anului 1996.

Iunie 1997, Washington, DC

Prinţesa Diana la un eveniment al Crucii Roşii, în Washington DC, în luna iunie a anului 1997.

foto: hepta

Modifică Setările