Beauty

Imagini de infarct! Irina Shayk, incredibil de sexy la plajă. Cine e bărbatul de culoare care îi dădea târcoale?

Imagini de infarct! Irina Shayk, incredibil de sexy la plajă. Cine e bărbatul de culoare care îi dădea târcoale? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

O fi fost ea stresată de toată povestea cu Lady Gaga şi Bradley Cooper, dar acum e clar că a revenit la activităţile ei de zi cu zi. Ieri, a făcut furori pe o plajă din Miami, cu silueta ei perfectă.

Irina Shayk a decis să plece departe de agitaţia din Los Angeles legată de presupusa aventură a partenerului ei cu Lady Gaga şi a ajuns pe o plajă însorită din Miami. Paparazzi au surprins-o relaxată şi ferictă, bucurându-se de nisipul fierbinte şi de soarele arzător.

Îmbrăcată cu un costum de baie deux-pieces, minuscul, Irina Shayk a pus pe jar toţi bărbaţii din jur. Modelul în vârstă de 33 de ani, mama a unei fetiţe, arată spectaculos în costum de baie, iar fotografiile stau drept mărturie. Ce zici, Bradley?

Culmea e că într-una dintre fotografiile surprinse de paparazzi, Irina apare alături de un bărbat de culoare. Cei doi se află în apă împreună, însă Irina nu pare tocmai interesată de atenţia primită.