Galerii foto

Imagini de la nunta fiicei lui Al Bano. Printre invitaţi, şi o vedetă de la noi

Imagini de la nunta fiicei lui Al Bano. Printre invitaţi, şi o vedetă de la noi camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Cristel Carrisi şi tatăl Al Bano

Cristel Carrisi, o mireasă superbă Mare eveniment mare în familia lui Al Bano şi a Rominei Power, în wekendul care tocmai ce a trecut. Fiica lor în vârstă de 30 de ani, Cristel Carrisi, s-a căsătorit cu alesul inimii ei, milionarul de origine croată Davor Luksic. Evenimentul a avut loc în localitatea Lecce, iar ceremonia religioasă în cadrul superbei biserici San Matteo.

Condusă la altar de tatăl cel mândru, artistul Al Bano, Cristel a arătat de minune în rochia ei de mireasă foarte delicată, ca de zână, voalul find unul de o lungime impresioantă. Am fost surprinşi să-i vedem printre invitaţi şi pe soţii Irina Nicolae şi Marius Vizer, fosta vedetă ASIA arătând de minune în rochia ei neagră de gală, cu umeri goi.

Gäste, Hochzeit Cristel Carrisi (Tochter von Al Bano und Romina) mit Davor Luksic in der Cattedrale San. Matteo in Lecce (Apulien)  / 030916  ***Wedding of Cristel Carrisi and Davor Luksic in Lecce, September 3rd, 2016***
Irina Nicolae şi Marius Vizer

La rândul ei cântăreaţă, Cristel este a doua născută a lui Albano Carrisi, mai cunoscut sub numele de scenă Al Bano, şi a celei care i-a fost soţie până în 1999, Romina Power. Al Bano mai are alţi cinci copii, cei doi mai mici de vârstă provenind din altă relaţie decât cea cu Romina.

Foto: Hepta