Case Regale

Imagini emoţionante! Prinţul Charles aproape a izbucnit în lacrimi lângă florile aduse în omagiul tatălui său, prinţul Philip

Imagini emoţionante! Prinţul Charles aproape a izbucnit în lacrimi lângă florile aduse în omagiul tatălui său, prinţul Philip camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Prinţul Charles aproape că a izbucnit în lacrimi în timp ce se plimba printre florile aduse în omagiul ducelui de Edinburgh, prinţul Philip, tatăl său.

Charles a mers împreună cu Camilla, soţia sa, ducesa de Cornwall, să vadă toate florile şi bileţele lăsate în onoarea tatălui său în grădinile Marlborough. Vizita celor doi a fost foarte emoţionantă şi este prima ieşire în doi de la anunţul morţii prinţului Philip.

În mod oficial, publicul a fost rugat să nu depună flori din cauza măsurilor sanitare anti-COVID, ci să scrie într-o carte de condoleanţe online sau să facă donaţii pentru cauze caritabile susţinute de Casa Regală.

Mesajul însă nu este respectat, iar oamenii îşi doresc să îşi arate durerea în mod tradiţional. Totuşi florile sunt strânse în fiecare zi, tocmai pentru a nu atrage şi mai mulţi oameni, apoi depuse la reşedinţa Marlborough, cartierul general al Commonwealth. Locaţia este aleasă tot pentru a descuraja formarea de grupuri de oameni, totul pentru a limita răspândirea infectării cu noul coronavirus.

 

Comentarii

Modifică Setările