News

Imagini exclusive cu Iulia Vântur în costum indian, la o nuntă în Mumbai

Imagini exclusive cu Iulia Vântur în costum indian, la o nuntă în Mumbai

MUMBAI, INDIA FEBRUARY 17: Iulia Vantur during the wedding reception of actor Neil Nitin Mukesh in Mumbai (Photo by Milind Shelte/India Today Group/Getty Images)

Iulia Vântur pare că se integrează din ce în ce mai bine în lumea mondenă indiană, după ce a lăsat în urmă ţara natală pentru a se muta în India alături de presupusul iubit, actorul Salman Khan. Iulia a arătat cât se poate de tradiţional în costumul ei Pe 17 februarie, am fost surprinşi s-o vedem pe fosta prezentatoare TV fotografiată în oraşul Mumbai, la o recepţie de nuntă prilejuită de cununia actorului indian Neil Nitin Mukesh cu iubita lui, Rukmini Sahay.

Ei bine, probabil că dress code-ul cere ca, la o nuntă hindi, invitaţii să poarte costume tradiţionale din această ţară, căci şi Iulia Vântur a adoptat o ţinută specifică femeilor indiene, şi anume un costum de nuntă cu bluză scurtă, fustă lungă până în podea şi pelerină.

salman
Salman Khan a purtat un costum occidental

Conform presei indiene, Iulia l-a însoţit la nuntă pe Salman Khan, cu care nu a recunoscut până acum că ar avea o relaţie. Alături de aceştia au fost şi alte vedete de la Bollywood, acolo unde mirele este, la rândul lui, un star. Toţi aceşti invitaţi au purtat costume tradiţionale indiene, la fel ca mirii, îmbrăcaţi amândoi în ţinute de un verde închis.

nunta india
Mirele şi mireasa, în ţinute de ceremonie

Foto: getty images