Vedete

Imagini indecente cu celebrul model Heidi Klum în tricoul naţionalei Germaniei. Trebuie cenzurate pentru a fi publicate

Imagini indecente cu celebrul model Heidi Klum în tricoul naţionalei Germaniei. Trebuie cenzurate pentru a fi publicate camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Heidi Klum a pozat într-o postură mai mult decât sexy. Top modelul în vârstă de 48 de ani a încins Internetul după ce şi-a ridicat tricoul sub sâni, pe pagina sa de Instagram.

Înfocata suporteră celebră este trup şi suflet în competiţia Liga Campionilor, iar fotografia sfidează regulamentele cenzurii pe paginile de socializare. Însă poza la care Heidi a scris: ”Succes, Germania!” a strâns deja 250.000 de aprecieri pe Instagram.

Iată care sunt celebrităţile care s-au mai pozat astfel, cu tricourile până la jumătatea sânilor: Emmy Rossum, Rihanna, Jessica Alba, Kendall Jenner, Miley Cyrus, Kate Upton, Kim Kardashian, Lady Gaga şi Bella Hadid au pus şi ele Internetul pe jar cu pozele lor sexy.

Cariera lui Heidi a început prin anii 1992 când lucra la clubul Checker’s Club, unde a fost descoperită fiind invitată la concursul de frumuseţe organizat de Late-Night-Show şi moderată de Thomas Gottschalk. La acest concurs câştigat de Heidi care avea pe atunci 19 ani, au participat 25.000 de candidate. Ea a semnat apoi un contract pe trei ani ca fotomodel. În anii 1990, Heidi a devenit un fotomodel apreciat, succesul atingându-l în anul 1998, când a apărut pe prima pagină a unei reviste de sport din SUA.

A fost căsătorită cu Seal, cu care are trei copii.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările