News

Imagini inedite cu Vladimir Putin pe motocicletă. Cu ce i-a iritat pe ruşi VIDEO

Imagini inedite cu Vladimir Putin pe motocicletă. Cu ce i-a iritat pe ruşi VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

A vrut să se facă plăcut, dar mai mult şi-a atras antipatia. Cu ce a greşit liderul de la Kremlin.

Weekendul trecut, Vladimir Putin a fost invitat să participe, în provincia anexată Crimeea, la întâlnirea anuală a clubului de motociclişti Lupii Nopţii - o grupare naţionalistă care se numără printre cei mai înflăcăraţi susţinători ai lui Putin.

Preşedintele rus a condus o motocicletă cu ataş, însoţit de doi membri din garda sa de corp, şi a deschis coloana alături de şeful clubului, poreclit Chirurgul. Alături i-au fost şi Serghei Aksyonov, premierul Republicii Crimeea, şi Mihail Razvožaev, guvernatorul de la Sevastopol.

Însă, după ce imaginile au fost difuzate de televiziunile din Rusia, cel puţin 2 persoane au depus plângeri împotriva lui Putin, acuzând faptul că a condus motocicleta fără să aibă cască pe cap, încălcând astfel legea, scrie Moscow Times

Una dintre reclamaţii a fost făcută de un avocat din Extremul Orient al Rusiei, iar alta, de un politician dintr-un consiliu regional. Nici Kremlinul, nici poliţia din Sevastopol, care ar putea să-l amendeze pe Putin, nu au comentat situaţia.

Criticile adresate preşedintelui vin pe fondul nemulţumirilor crescânde din Rusia şi al protestelor de la Moscova.

FOTO&VIDEO: pagina oficială

Modifică Setările