News

Imagini neaşteptate cu copiii Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă! Eva şi David apar machiaţi strident şi cu peruci

Imagini neaşteptate cu copiii Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă! Eva şi David apar machiaţi strident şi cu peruci camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Îi recunoaşteţi sau nu? Ei sunt Eva Măruţă şi David Măruţă! Sunt machiaţi şi poartă peruci!

Credeţi că descopereaţi despre cine e vorba dacă nu menţionam de la început? Iată ce schimbare majoră pentru cei doi copii ai Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă. Eva şi David Măruţă sunt machiaţi strident, amândoi poartă şi peruci. 

Se pare că toate acestea au făcut realizate pentru o reclamă. Andra a dezvăluit: "Să învăţăm de la cei mici să ne bucurăm de fiecare experienţă la maximum!"

Fanii au văzut imaginile, peste 38.000 de like-uri au oferit, dar şi o mulţime de comentarii: "Ştiu că este vorba de un proiect la care copii au participat ,şi au muncit mult pentru asta felicitări lui Eva şi lui David dar şi ţie Andra cred ca eşti foarte mândră. (...) Copiii sunt talentaţi şi frumoşi, dar totuşi prea mult pentru ei (make up, coafura, vestimentaţie). Se uita de gingăşia ce le-a lăsat Dumnezeu. Însă fiecare este liber sa îşi crească copilul după cum considera ca este mai bine! Dumnezeu sa fie cu voi!"

Andra, declaraţii despre al treilea copil

„Viaţa noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva şi David ne-au îmbogăţit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, şi acum vorbim despre asta. Nu ştiu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a spus Andra în discuţiile cu jurnaliştii.

Foto: Facebook

Modifică Setările