News

Imagini şocante! Brad Pitt a ajuns în scaunul cu rotile. Ce a păţit actorul


Imagini şocante! Brad Pitt a ajuns în scaunul cu rotile. Ce a păţit actorul camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Brad Pitt a fost fotografiat, zilele trecute, când ieşea dintr-un centru medical din Beverly Hills într-un scaun cu rotile.

Actorul ar fi ajuns în această postură după ce i-au fost îndepărtaţi câţiva dinţi, conform unor surse.

„Nu este nimic”, a spus o persoană din anturajul starului. „Muncă de medic dentist”.

Vizibil slăbit, Pitt, în vârstă de 57 de ani, purta un hanorac, o pereche de pantaloni gri şi avea faţa acoperită de mască şi o pereche de ochelari supradimensionaţi. Actorul se va afla pe 25 aprilie la ceromonia pentru Premiile Oscar, aşa că, probabil, a vrut să afişeze o dantură perfectă în seara cea mare.

Actorul nu s-a despărţit niciun moment de garda sa de corp, care a încercat tot timpul să îl flancheze, semn că Pitt nu voia să impresioneze cu noua imagine. Starul duce acum cu fosta soţie, Angelia Jolie, una dintre cele mi urâte bătălii de la Hollywood. Ei şi-au mutat acum răfuiala în sala de judecată.

Brad stă cu sufletul la gură după ce a aflat că Angelina şi copiii sunt dispuşi să scoată artileria grea şi să îl acuze de rele tratamente. Actriţa vrea să meargă până în pânzele albe pentru a câştiga custodia copiilor, aşa că după ce i-a admirat pe Harry şi Megan pentru dezvăluirile făcute despre familia regală, e dispusă, la rândul ei, să vorbească despre abuzurile suferite în timpul mariajului cu Pitt. Rămâne însă de văzut dacă va avea credibilitate.

Brad nu a fost niciodată arestat sau acuzat pentru vreo infracţiune în timpul căsătoriei sale cu Jolie, iar Poliţia nu a primit nicio plângere, aşa că aceste lucruri vor fi greu de dovedit.

 

Modifică Setările