News

Imagini şocante la "Insula Iubirii"! Bogdan şi Costas au dansat şi s-au sărutat FOTO&VIDEO

Imagini şocante la "Insula Iubirii"! Bogdan şi Costas au dansat şi s-au sărutat FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Concurentul care e bănuit de alte înclinaţii sexuale a oferit, în Thailanda, un show greu de privit.

Bogdan, care a venit la "Insula Iubirii" însoţit de Gia pentru a-şi testa relaţia veche de 10 ani, pare atras atât de tabăra fetelor, cât şi de cea a băieţilor. Altfel cum am putea să interpretăm imaginile din Thailanda, unde Bogdan apare îmbrăcat ca o femeie, pleacă la întâlnire cu un băiat (Adrian) şi dansează lasciv în poala lui, după care se sărută cu un altul (Costas)?

Încă de-acum câteva episoade, comportamentul excentric al lui Bogdan le-a ridicat întrebări tuturor celor aflaţi pe insulă cu privire la orientarea lui sexuală. Dar după transformarea sa spectaculoasă, graţie machiajului, coafurii şi hainelor feminine, răspunsul pare unul cert.

Căci, în timp ce iubita sa experimenta o schimbare radicală de look pe Insula Fetelor, Bogdan se bucura din plin de noul său aspect transgender. Iar glumele colegilor nu l-au deranjat defel, considerându-le mai degrabă flatante.

Dar nu numai machiajul a fost cel care a surprins! Gesturile, avansurile şi aluziile i-au şocat pe toţi cei de pe insulă. Totul a culminat cu dansul lasciv în poala lui Adrian, atingerile nefireşti cu Costas, precum şi sărutul neaşteptat cu acesta.

Iată cum au reacţionat colegii lui: