News

Imaginile cu Harrison Ford salvând o femeie dintr-un accident l-au transformat în erou

Imaginile cu Harrison Ford salvând o femeie dintr-un accident l-au transformat în erou

51930375 Celebrities at the Los Angeles premiere of 'Star Wars: The Force Awakens' in Hollywood, California on December 14, 2015. Celebrities at the Los Angeles premiere of 'Star Wars: The Force Awakens' in Hollywood, California on December 14, 2015. Pictured: Harrison Ford FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813 RESTRICTIONS APPLY: NO FRANCE

Actorul  Harrison Ford (75) este din nou în atenţia publică. Ei bine, spre deosebire de ultima escapadă a starului, care a fost implicat într-un incident aviatic, făcând o gravă eroare atunci când a vrut să aterizeze pe aeroportul John Wayne, acum Harrison Ford este din nou implicat într-o poveste desprinsă parcă din scenariul unui film de acţiune.

De data aceasta nu a mai fost victimă, ci erou, căci s-a aflat la momentul şi locul potrivit. Legendarul actor a sărit în ajutorul unei femei care suferise un accident, în timp ce se afla duminică pe autostrada din Santa Paula, California.

Şoferiţa se îndrepta spre est pe California State Route 126, în Ventura, la nord de Los Angeles, în momentul în care vehicului pe care îl conducea, de culoare gri, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. Norocul ei că Ford era printre şoferii care circulau în spatele maşinii ei, aşa că a sărit imediati pentru a o ajuta. Potrivit autorităţilor, femeia a suferit doar răni minore şi a fost transportată la un spital local. Actorul a fost surprins în momentul în care s-a dat jos din maşina personală pentru a-i da o mână de ajutor femeii accidentate. 

Avionul cu care actorul s-a prăbuşit.

El ştie mai bine ca oricine cum este să fii rănit într-un accicent, căci în luna februarie era implicat într-un incident aviatic, iar în 2015 s-a prăbuşit cu avionul pe un teren de golf din Mar Vista, la vest de Los Angeles, în California, suferind multiple leziuni craniene şi fracturi.

Foto: Arhiva OK!, TMZ

Modifică Setările