News

Iman a publicat o fotografie rară cu fiica ei şi a regretatului David Bowie. Cu cine seamănă adolescenta?

Iman a publicat o fotografie rară cu fiica ei şi a regretatului David Bowie. Cu cine seamănă adolescenta?

NEW YORK - JUNE 07: Model Iman (L) and musician David Bowie attend the 2010 CFDA Fashion Awards at Alice Tully Hall, Lincoln Center on June 7, 2010 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Aşchia nu sare departe de trunchi! Fiica adolescentă a modelului Iman cu cântăreţul David Bowie seamănă perfect cu celebra ei mamă! David şi Iman, în 2011 Au dus o viaţă extrem de retrasă, motiv pentru care adolescenta Alexandria Zahra Jones, fiica celor două vedete, este necunoscută publicului larg. Ei bine, fanii internauţi ai modelului Iman, dar şi a regretatului David Bowie, au avut ocazia de a vedea o fotografie rară cu aceasta, făcută publică chiar de mama sa.

Iman (62) a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu fiica sa, adolescenta pe care o alintă ”Lexi Jones”. ”Regina inimii mele, Lexi Jones la 17 ani”, este descrierea care a însoţit inedita fotografie, menită să marcheze împlinirea celor 17 ani ai acesteia.

Alexandria Jones

Văzând fotografia respectivă nu putem spune decât că adolescenta este la fel de frumoasă şi de exotică precum mama sa, fostul model Iman.

David şi micuţa Lexie, de-abia născută aici

Amintim că Alexandria avea doar 15 pe când tatăl său, regretatul muzician David Bowie, a pierdut lupta cu cancerul. Alexandra are un frate vitreg din partea tatălui său, provenit din mariajul cu Angie Bowie, pe nume Duncan Jones, şi o soră vitregă din partea mamei sale, pe nume Zulekha Haywood, rezultată din mariajul cu Spencer Haywood.

foto: Instagram, arhivă OK!