News

Împăcare istorică, după 27 de ani, între Will Smith şi "mătuşa" lui din serialul "Prinţul din Bel Air"

Împăcare istorică, după 27 de ani, între Will Smith şi "mătuşa" lui din serialul "Prinţul din Bel Air" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Serialul de comedie difuzat între 1990 şi 1996 a generat multe lucruri.

Transformarea lui Will Smith într-o stea de film în principal şi un conflict lung şi urât între el şi colega de platouri, Janet Hubert, în secundar. Este vorba despre actriţa care a intrerpretat-o iniţial pe mătuşa Vivian în sitcomul de succes şi care n-a mai vorbit cu Will timp de 27 de ani, mai exact de la concedierea ei din serial, pentru care Janet l-a condamnat pe Smith. De atunci, Janet n-a pierdut niciodată ocazia să declare cui vrea s-o asculte că Smith i-a ruinat cariera şi că aşteaptă scuze de la star.

Ei bine, împăcările sunt posibile chiar şi după 27 de ani, aşa cum s-a întâmplat în reuniunea distribuţiei din Prinţul din Bel Air, care a fost difuzată, seara trecută, pe HBO Max.

"Am pierdut totul", i s-a confesat fosta mătuşă Viv, acum în vârstă de 64 de ani, fostului ei coleg de platouri, un Will de 52 de ani. Cei doi au avut o discuţie emoţionantă în doi, în care au dat cărţile pe faţă şi-n care şi-au recunoscut, fiecare, greşelile din timpul în care au lucrat împreună. Will a recunoscut că a fost insensibil cu actriţa care era, în acel moment, însărcinată cu primul ei copil. La rândul ei, Hubert a recunoscut că a fost prinsă într-un mariaj abuziv, care-i influenţa starea de spirit la muncă. 

Într-un final, după această discuţie sinceră a celor doi, Will şi Janet s-au îmbrăţişat şi, sperăm noi, au îngropat definitiv securea războiului. 

La reuniunea de ieri, organizată într-un decor asemănător celui din show, au răspuns prezent toţi actorii din serial, cu excepţia regretatului James Avery (Unchiul Phil): Alfonso Ribeiro (Carlton), Tatyana Ali (Ashley), Karyn Parsons (Hilary), Daphne Reid (a doua mătuşă Vivian), Jeff (Jazz) şi Joseph Marcell (Geoffrey).

Foto: Profimedia, Instagram

Comentarii

Modifică Setările