News

Impresii după Asia Express, sezonul 3. Lia Bugnar: "Din 4 ore de emisiune, eu si Maria am apărut exact 7 minute"

Impresii după Asia Express, sezonul 3. Lia Bugnar: "Din 4 ore de emisiune, eu si Maria am apărut exact 7 minute" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Lia Bugnar şi Maria Buză au făcut echipă în sezonul 3 de la "Asia Express". Actriţa a revenit acum, după finalul show-ul şi a făcut declaraţii. 

Parcursul lor în emisiune a fost unul cu suişuri şi coborâşuri, au întâmpinat multe probe dificile, au alegat în cursele pentru ultima şansă, nu le-a fost deloc uşor! Lia Bugnar şi Maria Buză au format una dintre echipele din sezonul 3 de la "Asia Express". Din păcate, au fost eliminate rapid. Nico şi fiica Alexandra au părăsit primele competiţia, Alex Velea şi Mario Fresh, iar apoi Lia şi Maria. 

S-a aflat deja că Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au câştigat show-ul, au primit marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Lia Bugnar a ţinut neapărat să facă publice câteva remarci personale după încheierea acestui sezon: "Convenţia shoului era una foarte simplă, trebuia să mergem în Asia, respectiv Filipine, în echipe de câte doi oameni şi să trăim fără bani, fără cazare, ba să mai şi hălăduim în lung şi-n latul ţării cu diverse "misiuni" care mai de care mai inspirate sau ne. Important era să ai de treaba şi să te dai peste cap s-o faci, că în mai toate shourile de televiziune de genul asta.

Partea care nu era că în toate shourile de televiziune era partea cu oamenii la care noi apelăm să ne ducă dintr-o parte în altă cu maşinile lor, sau să ne primească să dormim în casele lor, să ne aşeze la masă lor, să împartă cu noi cină de multe ori foarte sărăcuţa. Oamenii aia nu erau că-n shourile de televiziune, erau oameni-oameni, netrucati, neplatiti (nici înainte, nici după întâlnirea cu noi), cu poveştile lor de viaţă muuuult mai interesante decât emisiunea noastră de televiziune, disperată după audienţă că toate emisiunile de televiziune din lumea asta.

Oamenii aia erau săraci, cuminţi, respectuoşi şi darnici din nimicul lor. Tot timpul cât am alergat că o găină fără cap prin Filipine că să fac o "misiune" sau alta, am avut senzaţia neplăcută că noi, "echipele", ne comportăm aă şi cum ţară aia e de mucava, o ţară inventată că decor pentru shoul nostru. Din când în când, în momentul în care în vria concursului încercam să ne urcăm frenetic/abuziv/milog/isteric în maşină vreunui filipinez şi omul întorcea o privire grea şi tristă spre noi spunând, de exemplu, nu pot să va duc, why? (pronunţat "uaaaaai????"), pentru că a murit tatăl meu şi trebuie să cumpăr lucruri pentru înmormântare, poate în momente de genul asta reuşeam pentru scurtă vreme să realizăm că nu ei sunt figuraţie in shoul nostru, ci noi suntem figuraţie in ţară şi vieţile lor."

În continuare, în postarea sa pe Facebook, actriţa adaugă că nu se pricepe la televiziune, dar cpnsideră că ea şi Maria Buză au trecut prin multe situaţii limită ca nu au fost difuzate. Dintr-o emisiune de patru ore, ea şi colega sa au apărut doar 7 minute şi 20 de secunde: "În ultima emisiune pe care am urmărit-o eu (după care la ultimele vreo 14 am renunţat să mă mai uit), din 4 ore, eu şi Maria am fost exact 7 minute şi 20 de secunde, cel mai lung calup fiind de 50 de secunde. Nu mă pricep la televiziune, nici nu-mi doresc să mă pricep (am revenit fără probleme la bunul meu obicei de a nu deschide televizorul sub niciun motiv vreodată) aşa că presupun că realizatorii emisiunii au avut motivele lor să-şi facă emisiunea aşa cum şi-au făcut-o, preponderent fără noi. Doar că întâmplările noastre acolo au existat şi au fost ieşite din comun."

Foto: Antena 1

Modifică Setările