News

În 2001 a pozat goală în avionul lui Donald Trump, iar în 2005 s-a căsătorit cu el. Viaţa Melaniei Trump la 50 de ani

În 2001 a pozat goală în avionul lui Donald Trump, iar în 2005 s-a căsătorit cu el. Viaţa Melaniei Trump la 50 de ani camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Are 50 de ani acum, e soţia preşedintelui Statelor Unite, are un băiat de care e mândră, dar care e viaţa Melaniei Trump dincolo de camerele de filmat, de apariţiile oficiale?

Ziua de 26 aprilie are mare însemnătate în familia presedintelui Statelor Unite. Donald Trump şi-a sărbătorit sau nu soţia în izolare? Melania Trump a împlinit anul acesta 50 de ani. Prima Doamnă a Statelor Unite are o poveste impresionantă de viaţă, este singura soţie de preşedinte care a pozat complet goală.

Pe când avea numai 16 ani, Melanija Knavs, începea să cocheteze cu industria modellingului. Era influenţată în mare parte de mama sa, Amalija Knavs, care era creatoare de modă. A avut imediat succes şi a colaborat cu agenţii prestigioase, iar peste numai 10 ani, la 26, Melania se mutase deja la New York şi îşi schimbase numele. A devenit Melania Knauss!

Melania, ca model, a realizat pictoriale în reviste celebre precum Vogue, Elle, FHM, Vanity Fair, Glamour. În palmaresul ei se află chiar şi un pictorial nud. În 2001, Melania a pozat goală pentru coperta revistei GQ. Pictorialul a fost realizat în avionul lui Donald Trump.

 

Modelul de 1,78 m l-a cucerit pe magnat. Acesta mai fusese căsătorit de două ori şi avea deja patru copii, dar şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de soţie la şase ani de la prima lor întâlnire. Ceremonia care a urmat pe 22 ianuarie 2005, la resortul lui din Mar-a-Lago, Florida, a fost de-un fast inegalabil, la care mireasa a purtat o rochie a casei Dior, de 100.000 de dolari. Printre invitaţi s-au numărat Heidi Klum, Sean Combs, Shaquille O’Neal, Simon Cowell, dar şi cuplul Clinton.

Melania Trump a devenit în 2016 Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii

În 2016, Melania Trump a devenit Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, după ce soţul său a câştigat alegerile prezidenţiale în defavoarea lui Hillary Clinton. Mulţi au pus la îndoială mariajul ei cu Donald Trump, ba chiar au speculat că ce doi sunt la un pas de divorţ. Momentan, ei nu au făcut astfel de declaraţii. 

În spatele zâmbetelor afişate la apariţiile oficiale alături de soţ, Melania ar duce o altfel de viaţă. Brigitte Macron, Prima Doamnă a Franţei, făcea declaraţii neaşteptate: "Ea este mult mai constrânsă decât sunt eu. Melania nu poate face nimic. Securitatea este groaznică… Nu poate deschide nici măcar o fereastră la Casa Albă pentru că agenţii de securitate o sună şi îi spun să o închidă. Melania Trump nu poate să pună un picior în afara Casei Albe. În schimb, eu ies în fiecare zi în oraş"

Foto: Profimedia 

Modifică Setările