News

În ce a investit Dan Cruceru banii câştigaţi la Survivor România

În ce a investit Dan Cruceru banii câştigaţi la Survivor România camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În plină pandemie şi abia întors din Republica Dominicană, acolo unde a prezentat emisiunea Survivor România, Dan Cruceru vine cu un concept inedit pe piaţa produselor pentru copii şi lansează primul magazin “hand to hand” între Cybex şi o companie românească - Taticool Shop.

După o colaborare de trei ani, cele două companii au decis să investească împreună într-un “concept store”, care duce ideea de cumpărare de produse pentru copii la un nivel foarte înalt. Spaţiul generos, calitatea şi expunerea produselor şi modul în care sunt primiţi clienţii aşează magazinul Taticool Shop pe treapta cea mai înaltă în această piaţă. - Magazinul este situat într-o zona centrală a Bucureştiului şi este accesibil din toate părţile capitalei- Str. Vasile Lascar 144-146, sector 2 www.taticoolshop.ro

In cadrul magazinului creat împreună cu Cybex, pot fi vizionate toate cărucioarele Cybex, inclusiv exclusivistul Jeremy Scott Wings- Rolls Royce-ul cărucioarelor, aprox3500 E. Tot aici, clientii pot testa mult apreciatele scaune auto Cybex, Taticool Shop fiind singurul magazin din Roacreditat să comercializeze întreaga gama de produse Cybex. 

TATICOOL SHOP 

Este o companie tânără, pornită de la ideea lui Dan Cruceru de a se implica în zona de parenting. În 2014, Dan a lansat blogul Taticool- primul blog de parenting dedicat tăticilor. Ulterior, preocuparea lui pentru produsele de calitate a dus la o dezvoltare firească. Iar acum Taticool Shop importa exclusiv in Romania 6 branduri premium şi are o cifra de afaceri de peste 1 mil eur/anual si este in continua crestereorganica. Parteneriatul cu Cybex a debutat in anul 2017 si a fost impresionant inca de la inceput.

Dintr-un singur magazin, Taticool Shop a reusit sa vanda mai multe carucioare fashionCybex decat orase precum Monaco sau Milano. In urma lansarii acestui concept store si a unui magazin in Cluj, deschidere preconizata pentru finalul lunii iulie, TaticoolShop estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de 30% pentru anul in curs.