Vedete

În ce relaţie a rămas Andreea Antonescu cu fostul soţ: “Nu-mi place să trăiesc periculos"

În ce relaţie a rămas Andreea Antonescu cu fostul soţ: “Nu-mi place să trăiesc periculos"

A plecat la Survivor după ce s-a sfătuit cu mama şi fratele ei, dar şi cu fostul soţ. Andreea Antonescu continuă să vadă în fostul partener de viaţă cel mai bun prieten.

“Cu Traian mă sfătuiesc, el a ştiut că voi pleca, mi-a spus să am grijă şi să nu mă accidentez. S-a bucurat foarte tare în momentul în care a văzut că ies din competiţie accidentată doar la deget. El întotdeauna m-a susţinut şi a fost lângă mine, este în continuare unul dintre prietenii mei cei mai buni, este un om pe care îl simt aproape de sufletul meu şi probabil aşa va fi pentru tot restul vieţii. A fost şi va rămâne cea mai importantă relaţie a vieţii mele, este tatăl copilului meu. Sienna mi-a spus că spus că a ţinut pumnii  strânşi când întram pe fiecare traseu şi striga tare <Hai, mami!> şi mă încuraja sperând că o voi auzi. Mi-a spus că m-au susţinut toţi colegii ei de la şcoală. Am o gaşcă întreagă de copii care mă aşteaptă la Galaţi”,  a spus Andreea Antonescu pentru Click.

“Nu-mi place să trăiesc periculos, îmi plac, recunosc, sporturile extreme, pentru că întotdeauna am fost scutită de sport pe cauze medicale. Am considerat întotdeauna că în viaţă este bine să trăieşti cu amintiri, nu cu visuri, şi este bine să încerci diverse lucruri măcar o dată în viaţa ta. Eu nu prea mă sfătuiesc cu nimeni în general, excepţie fac mama şi fratele meu, oameni foarte apropiaţi mie. De data asta a trebuit să îi spun mamei mele despre această propunere, a înnebunit ca de fiecare dată când i-am spus că particip la anumite show-uri TV care presupuneau şi un pic de sport extrem. Dar ea era singura persoană cu care aş fi lăsat-o pe fiica mea, Sienna. M-am sfătuit şi cu fratele meu, care mi-a spus că, înainte de orice, trebuie să mă gândesc că am un copil acasă şi să nu mă arunc cu capul înainte”, a mai spus solista.

 

Modifică Setările