News

În cine s-a transformat această fetiţă adorabilă?

În cine s-a transformat această fetiţă adorabilă?

În copilărie era o fetiţă bucălată, cu ochii albaştri şi plete blonde. Acum, este una dintre cele mai sexy şi frumoase femei din lume, cu o carieră promiţătoare în modelling, şi muză a mai multor designeri faimoşi.

S-a născut şi a crescut în Los Angeles, cu Hollywoodul la picioare. Mama sa este un fost model internaţional care s-a căsătorit cu un om de afaceri palestenian, ceea ce i-a oferit acesteia toate uneltele pentru a ajunge acolo unde este astăzi. Are o soră mai mică, la fel de frumoasă şi cunoscută, şi un frate, pe nume Anwar, care de curând a pătruns şi el în lumea modei.

E Gigi Hadid

Aţi recunoscut-o? Dacă încă n-aţi depistat-o, aflaţi că e vorba despre Gigi Hadid. Modelul în vârstă de 22 de ani este acum în plină ascensiune profesională, defilând pentru case de modă precum Balmain, Moschino, Max Mara, Isabel Marant, Versus (Versace), H&M, etc.

Succesul l-a cunoscut în ianuarie 2015, când Gigi a fost numită ”Modelul Anului”. În acelaşi an, tânăra a devenit ambasadorul brandului Maybelline şi a defilat pentru prima dată pentru Victoria`s Secret.

La primele ei defilări pentru Victoria`s Secret

Asta deşi debutul în lumea modei şi l-a făcut la o vârstă extrem de fragedă, când a fost descoperită de Paul Marciano. La doar doi ani, Gigi era model pentru colecţie de haine a brandului Guess.

Gigi este unul dintre cele mai bine plătite modele ale momentului

 Viaţă amoroasă

Gigi Hadid a fost într-o relaţie cu cântăreţul Cody Simpson din noiembrie 2013 şi până în mai 2015, când au decis să pună punct relaţiei lor. La câteva luni de la despărţirea de Cody, Gigi s-a îndrăgostit de Zayn Malik. Cei doi sunt împreună încă din noiembrie 2015 şi au o relaţie cât se poate de fericită.

foto: arhivă