News

În ciuda lui Kanye! Apariţie de infarct a lui Kim Kardashian, într-un bikini minuscul, la puţin timp după ce s-a văzut cu rapper-ul

În ciuda lui Kanye! Apariţie de infarct a lui Kim Kardashian, într-un bikini minuscul, la puţin timp după ce s-a văzut cu rapper-ul camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Că adoră să-şi etaleze formele voluptoase nu mai e un secret. Însă Kim e din ce în ce mai sexy.

La 40 de ani, a pozat într-un costum de baie minuscul, la puţin timp după ce s-a revăzut cu fostul soţ, Kanye West, cu care a rămas în relaţii foarte bune.

Diva arată spectaculos, într-un outfit crem, care îi flatează rotunjimile, dar care dă impresia de şi mai multă goliciune. Celebrul său posterior mega bombat este expus cu atitudine în şedinţa foto pentru Instagram, în apele oceanului.

Pozele se vor şi sexy, dar şi misterioase. Kim îşi ascunde privirea sub o pălărie cu boruri foarte largi.

”M-am întors pe insula preferată”, scrie bruneta ca descriere a pozelor, referindu-se probabil la luxoasa insulă privată unde şi-a sărbătorit împlinirea celor 40 de ani.

Nu se ştie dacă fotografiile sunt amintiri ale divei sau imagini recente după ce s-a văzut cu fostul soţ, Kanye West, în Atlanta. Ea a fost văzută la un eveniment al rapper-ului Donda, unde a participat şi Kanye, cu care are patru copii.

Cuplul a fost văzut râzând şi glumind în culise, semn că relaţiile dintre ei sunt cât se poate de cordiale.

La eveniment a participat alături de cei patru copii, dar şi de sora Khloe şi bunul prieten de familie Jonathan Cheban.

Foto: Instagram şi Profimedia

Comentarii

Modifică Setările