Royals

În culisele copilăriei regale! Cum îl cresc Kate Middleton şi Prinţul William pe George: "Trebuie să trăiască într-un mediu normal, nu în spatele zidurilor Palatului"

În culisele copilăriei regale! Cum îl cresc Kate Middleton şi Prinţul William pe George: "Trebuie să trăiască într-un mediu normal, nu în spatele zidurilor Palatului" camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Vremurile tulburi pe care le trăiesc adulţii la Palat nu-i tulbură armonia acestui viitor rege. Primul născut al Ducilor de Cambridge se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieţii.

La urechile lui de copil sigur n-au ajuns toate ştirile neplăcute legate de plecarea unchiului şi a mătuşii lui în Canada. Sau, dacă au ajuns, suntem siguri că părinţii i-au împachetat această noutate în nişte nuanţe plăcute, mai potrivite pentru vârsta lui fragedă. Altfel, pentru Prinţul George, viaţa merge înainte, cu sau fără Prinţul Harry în preajma lui.

Până una alta, chiar dacă George este un viitor rege al Angliei, fiul cel mare al Prinţului William se comportă ca orice alt băieţel de şase ani. Aşa cum era de aşteptat, George se dă în vânt după sărbătorile de iarnă, iar Crăciunul pe care l-a petrecut alături de fraţii şi verii lui, pe domeniul regal de la Sandringham, a fost o feerie pentru el.

Ca orice copil, George a fost nerăbdător să descopere cadourile lăsate de Moşul sub brad şi n-a fost deloc dezamăgit de ce a găsit acolo. Tricouri şi alte accesorii cu brandul echipei preferate de fotbal, Chelsea, câteva elicoptere de jucărie şi multe altele. George este fascinat de profesia tatălui său, cea de pilot de elicopter, şi are o mulţime de întrebări pentru acesta legate de acest aparat de zbor. „Visează să devină soldat în cadrul forţelor aeriene regale, aşa cum a fost şi tatăl lui, odată“, dezvăluie o sursă de la palat pentru OK! UK.

Chiar dacă viitorul lui este deja creionat, Will şi Kate nu vor ca fiul lui să trăiască sub presiunea viitorului lui titlu şi nu-i vorbesc, încă, despre viitoarea lui datorie. „Vreau ca George să trăiască într-un mediu normal. Nu vreau să-şi ducă viaţa în spatele zidurilor Palatului. Trebuie să iasă în lumea reală“, spune Prinţul William. Chiar dacă George urmează cursurile unei şcoli private de elită, Thomas’s Battersea din Londra, părinţii lui au cerut să nu primească tratament special. Iar puştiul regal nici nu cere asta, George fiind foarte prietenos şi legând deja amiciţii cu colegii lui fără sânge albastru.

În plus, la şcoală, prinţul se dă în vânt după activităţile în aer liber, ca orice copil, de altfel. „George este încântat de activităţile în natură şi vrea să înveţe să aprindă un foc de tabără. Este genul aventuros“, continuă sursa regală. Dar cum este George în spatele porţilor palatului? Acelaşi martor regal spune că este un copil extrem de vorbăreţ, pe care-l găseşti, de obicei, uitându-se la desenele animate cu Peppa Pig sau jucându-se cu fraţii lui, Prinţesa Charlotte (4) şi Prinţul Louis (1 an şi jumătate).

„Este un frate mai mare minunat. Are foarte multă răbdare cu sora lui, Charlotte, care obişnuieşte să fie foarte răsfăţată. În plus, îi place să aibă grijă de Louis şi este generos cu jucăriile lui.“ Iar cu străbunica lui de 93 de ani, Regina Elisabeta, George are o legătură extraordinară, suverana vorbindu-i ca unui adult. „Primul născut este foarte special“, spunea chiar aceasta, odată. Din fericire, până acum, suverana n-a fost dezamăgită şi de vreun prim născut regal.