News

În formulă completă la prima petrecere de vară marca OK! Radu Sîrbu, soţia sa şi cei trei copii

În formulă completă la prima petrecere de vară marca OK! Radu Sîrbu, soţia sa şi cei trei copii camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Radu Sîrbu,  soţia Ana şi cei trei copii au cuplului au participat ieri la prima petrecere de vară marca OK! Magazine, în avans pentru Ziua Copilului. Artiştii şi-au adus copiii să se distreze într-un loc ca de poveste, cu magicieni, o mulţime de baloane, dulciuri, piniata, dar şi personaje Disney, în cea mai frumoasă locaţie pentru copii, British School of Bucharest. Radu Sîrbu, Ana şi cei trei copii s-au fotografiat alături de Minnie Mouse la petrecerea OK! VIP Kids Picnic. Fostul membru al trupei O-Zone şi actualmente patronul casei de discuri Rassada Music, Radu Sîrbu, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia sa Ana, cu care este căsătorit de mai bine de 15 ani şi au împreună trei copii excepţionali.

Ieri, familia Sîrbu a fost în formulă completă, o familie numeroasă şi frumoasă. Şi ei s-au îmbrăcat asortat, denimul fiind piesa de rezistenţă. În timp ce mămica a ales o salopetă de jeans, Radu şi cei trei copii au optat tot pentru ţinute casual, în denim şi bluze casual.

Micuţul David este adorabil.

Radu şi Ana au devenit părinţi pentru a treia oară anul trecut, iar micuţul David-Nicolas a umplut o casă în care cântăreţul era singurul bărbat. Anastasia Dalia (11 ani) şi Eva Maria Victoria (3 ani) au fost şi ele în centrul atenţiei, alături de mezinul familie, care se află la primele apariţii la evenimente.

Au o familie numeroasă şi fericită.

 Foto: Sorin Stana

Modifică Setările