News

În pandemie, Owen Wilson îşi petrece timpul cu băieţii pe care îi are din două relaţii, dar refuză în continuare să îşi vadă fiica

În pandemie, Owen Wilson îşi petrece timpul cu băieţii pe care îi are din două relaţii, dar refuză în continuare să îşi vadă fiica camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Joacă în filme de comedie, dar viaţa lui seamănă mai mult cu o dramă.

Eternul burlac încearcă să fie un tată bun pentru băieţii pe care îi are din relaţiile anterioare, dar nu şi-a întâlnit niciodată fiica. Lyla Aranya are acum 18 luni şi a fost născută de Varunie Vongsvirates, în vârstă de 35 de ani, cu care starul avea o legătură de cinci ani.

Owen Wilson a insistat să facă testul de paternitate.  Ba mai mult, când s-a dovedit că Lyla este fiica lui, a acceptat să plătească o pensie lunară de 25.000 de dolari. Cu toate astea, nu a vrut să o vadă niciodată. „Ar trebui să o vezi pe fiica ta, este incredibilă, tu pierzi. Seamă foarte bine cu tine. Lyla are nevoie de un tată. Ca o ironie, Owen joacă rolul unui tată în noul său film, dar nu şi-a întâlnit niciodată fiica”, a spus Varunie în urmă cu câteva luni.

Zilele trecute, actorul a fost fotografiat în timp ce se îndrepta cu cei doi băieţi ai săi către plaja din Malibu, care a fost închisă din cauza pandemiei. Actorul era desculţ, îmbrăcat lejer şi purta pe mâini un prosop. Nici actorul, dar nici copiii săi nu nu purtau măşti de protecţie.

 

Wilson şi Finn provin din două relaţii ale actorului, cea cu Jade Duell şi Caroline Lindqvist.

Robert, fiul său de şapte ani, s-a născut din relaţia cu Jade Duell. La cinci luni de la naşterea copilului, Owen a decis să rupă legătura cu cea care îl făcuse tată, explicând că nu este pregătit pentru acest tip de angajament. Jade s-a mutat la New York pentru a avea ajutorul familiei sale, în timp ce actorul a rămas la Santa Monica.

În ianuarie 2014 a venit pe lume cel de al doilea copil al actorului. Mama lui Finn, Caroline Lindqvist, era antrenorul său personal.

 

 

 

 

Modifică Setările