Red Carpet

În pijamale pe stradă şi pe covorul roşu! Celebrităţile care au avut curaj să iasă aşa în public

În pijamale pe stradă şi pe covorul roşu! Celebrităţile care au avut curaj să iasă aşa în public camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Obişnuiam să le vedem foarte elegante pe covorul roşu, dar iată că celebrităţile reuşesc să surprindă întotdeauna! Poartă pijamale şi la evenimente, dar şi pe stradă, în mijlocul zilei. 

Au trecut anii în care doamnele purtau compleuri elegante sau fuste şi cămăşuţe fine, iar domnii costum şi cravată. Au venit anii în care putem ieşi pe stradă chiar şi în pijamale. Celebrităţile dau moda şi demonstrează că pot atrage atenţia şi în haine simple, chiar şi în cele în care dorm. Este un nou trend să porţi pijamale în mijlocul zilei, unele bine asortate, unele create de case de modă celebre, unele din materiale fine. 

O mulţime de celebrităţi au apărut chiar şi la evenimente purtând aceste pijamale. Unele u fost fotografiate şi pe stradă în aceste ţinute lejere, foarte confortabile. Printre acestea se numără Bella Hadid, Heidi Klum, Rihanna, Justin Biber şi multe altele. 

Vă invităm să vedeţi apariţiile vedetelor în GALERIA FOTO!

Foto: Profimedia