Vedete

În plină glorie, Jennifer Lawrence vrea o pauză de la actorie. Ce a determinat-o să ia această decizie!

În plină glorie, Jennifer Lawrence vrea o pauză de la actorie. Ce a determinat-o să ia această decizie!

Are numai 27 de ani şi o carieră în plină ascensiune, însă frumoasa Jennifer Lawrence deja se gândeşte să ia o pauză de la actorie. Este în mijlocul unui turneu de promovare al noul său film "Mother!" şi a marcat o serie de apariţii interesante pe la festivalurile de film, însă într-un nou interviu publicat joi, actriţa dezvăluie planurile sale de viitor. Vrea să ia o pauză de la actorie şi, în glumă, a spus că va face oale de lut în timpul liber. Ce a determinat-o să ia această decizie?

Legat de o vacanţă prelungită în care să uite de muncă, Jennifer a declarat: "Iau o pauză. Nu am nimic stabilit pentru următorii doi ani." Cu toate acestea, actriţa câştigătoare de Oscar  nu crede că va putea să stea chiar atât de mult departe de pasiunea sa, spunându-i moderatorului emisiunii Today Show: "Ne vedem în şase luni". Discuţia despre o pauză vine după ce jurnalista Savannah Guthrie a subliniat faptul că Jennifer face filme în fiecare an din 2010 şi nu se opreşte deloc.

Cea mai recentă apariţie a actriţei, alături de iubitul său cu 21 de ani mai în vârstă, regizorul Darren Aronofsky .

Acum Jennifer promovează filmul de groază "Mother!" în care joacă rolul principal, film în care este colegă de platou cu Javier Barden şi cu Michelle Pfeiffer.

Foto: Today Show, Getty Images

Modifică Setările