News

În plină pandemie, Jeremy Clarkson îi încurajează pe toţi să nu renunţe la condus

În plină pandemie, Jeremy Clarkson îi încurajează pe toţi să nu renunţe la condus camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În timp ce infecţia cu COVID-19 ia amploare şi în Marea Britanie, realizatorul TV face declaraţii uluitoare.

Deşi autorităţile britanice patrulează pe străzi sfătuind lumea să rămână în casă şi să-şi limiteze ieşirile la cele de strictă necesitate, Jeremy Clarkson vine cu soluţie incredibilă pentru aceste vremuri.

Pentru cei nevoiţi să meargă în continuare la serviciu sau să se deplaseze pe distanţe mai lungi, vedeta TV de 59 de ani îi încurajează pe toţi să nu renunţe la condus, întrucât "nu poţi fi infectat cu coronavirus în interiorul maşinii".

Ce-i drept, deplasarea cu autoturismul personal e tot o formă de deplasare cu protecţie. "E un mijloc de transport care nu te expune virusului. Nu poţi fi infectat câtă vreme te afli în maşină şi nici tu nu poţi transmite infecţia altora", insistă el în cadrul unui editorial publicat în The Sun

"În timpul crizei COVID-19, când e atât de important să păstrăm distanţa unul faţă de celălalt, restricţiile privitoare la parcarea autoturismelor ar trebui suspendate, iar condusul pe benzile de autobuz sau biciclete ar trebui permis, în timp ce camerele de supraveghere a traficului ar trebui închise", e de părere el.

Deşi pe alocuri are dreptate, sfaturile sale au stârnit aprigi controverse în mediul online.