News

În sfârşit au fost surprinşi sărutându-se! Jen şi Ben sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată

În sfârşit au fost surprinşi sărutându-se! Jen şi Ben sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Primul sărut surprins de către paparazzi de când s-au împăcat. Cei doi artişti au făcut deliciul tabloidelor oferindu-le, în sfârşit, dovada clară a reîmpăcării lor.

Şi deşi relaţia se desfăşoară acum la maturitate, Ben are 48 de ani, iar Jen 51, pasiunea dintre ei este adolescentină. Pare o imagine blocată în timp, acum 17 ani, când formau un cuplu pentru prima dată.

Cuplul Bennifer a luat o cină romantică duminică, în Malibu, ocazie cu care au fost drăgăstoşi, s-au simţit bine, s-au îmbrăţişat şi sărutat.

Deşi teoretic erau prezenţi pentru a sărbători aniversarea de 50 de ani a surorii lui Jen, lumea şi timpul cumva rămăseseră în loc, iar ei nu aveau ochi decât unul pentru celălalt.

Sărutările au fost pătimaşe, cu ochii închişi, se ţineau strâns de parcă nu şi-ar dori să-şi mai scape unul altuia vreodată. Ben este bine reprimit în familie, atât de mama divei, cât şi de sora ei. Ba chiar actorul şi-a petrecut câteva ore cu mama lui Jennifer la casino în Las Vegas, săptămâna trecută. Imaginile au fost prezentate în exclusivitate de PageSix.

 

La petrecere au fost şi gemenii divei, iar atmosfera foarte familială cu siguranţă este benefică pentru toţi. Cuplul are aşadar aprobarea tuturor, nu le rămâne decât să-şi trăiască în continuare iubirea şi pasiunea.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările