Love Story

În timpul unei cine romantice, s-a îndrăgostit de chelneriţa care i-a servit. Ultima mare iubire din viaţa lui Kenny Rogers, dispărut dintre noi acum un an

În timpul unei cine romantice, s-a îndrăgostit de chelneriţa care i-a servit. Ultima mare iubire din viaţa lui Kenny Rogers, dispărut dintre noi acum un an camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Regretatul cântăreţ, care a murit în luna martie a anului trecut, la 81 de ani, şi-a întâlnit marea iubire în timpul unei întâlniri aranjate de prietenii lui. Însă aleasa lui n-a fost partenera pe care o avea în seara respectivă, ci chelneriţa care i-a servit.

Cântăreţul a mers la un restaurant din Atlanta cu partenera sa, dar n-a simţit pământul cutremurându-se în timpul întâlnirii sale cu femeia cu care îl cuplaseră prietenii. În schimb, a observat-o pe chelneriţa care-i servea. „Partenera mea şi cu mine aleseserăm un restaurant italian, denumit Pricci, şi tocmai încercam să ne cunoaştem unul pe altul, când o chelneriţă a trecut pe lângă masa noastră”, a povestit Rogers în cartea sa, Luck or Something Like It.

Nici măcar nu ştiu dacă s-a uitat la mine, dar eu am văzut-o pe ea. Nu-mi explic cum, dar simţeam că era ceva diferit la ea din secunda în care am zărit-o. Avea un zâmbet sincer, care m-a atins direct în inimă.”

Comentarii

Modifică Setările