News

În urmă cu 18 ani erau super sexy şi cântau alături de Andreea Bănică. Cum arată acum Julia Jianu şi Claudia Pătraşcanu?

În urmă cu 18 ani erau super sexy şi cântau alături de Andreea Bănică. Cum arată acum Julia Jianu şi Claudia Pătraşcanu? camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

În anul 1999, în România apărea o nouă trupă de fete ce reuşea să cucerească topurile: Exotic, formată din Andreea Bănică, Julia Jianu şi Claudia Pătraşcanu. Julia Jianu, Andreea Bănică şi Claudia Pătraşcanu, adică trupa Exotic Cei nostalgici îşi amintesc şi acum de melodii ca „Uită-mă“ sau „Vreau un pupic“, iar cele trei fete care atunci aveau puţin peste 20 de ani erau în mintea tuturor. Astăzi, singura care este o prezenţă constantă în emisiunile TV sau la petrecerile private, dar care şi lansează în continuare piesă după piesă este Andreea Bănică. Însă ce mai fac colegele ei şi cum arată ele astăzi?

Julia Jianu are 42 de ani, iar în primăvara acestui an a divorţat de Bogdan Jianu, alături de care forma un cuplu de mai bine de 17 ani. Acum, ea se iubeşte cu un tânăr alături de care a fost recent în Cipru şi care i-ar fi deja logodnic, dacă ne luăm după ce scriu tabloidele.

Deşi cariera ei muzicală nu mai este în centrul atenţiei, în urmă cu două luni Julia Jianu a lansat o nouă melodie, intitulată „Cenuşăreasa“.

Cealaltă colegă a Juliei şi a Andreei, Claudia Pătraşcanu, va împlini în această toamnă 40 de ani. Ea este căsătorită cu Gabi Bădălău, altăuri de care are doi băieţi, şi îşi doreşte să rămână din nou însărcinată şi să nască o fetiţă. La fel ca şi în cazul Juliei Jianu, cariera muzicaă a Claudiei este într-un con de umbră. Anul trecut, ea a lansat melodia „Povestea noastră“, iar lunile trecute a anunţat că vrea să revină în muzică.