News

Înainte de faimă! Show-urile de talente i-au făcut celebri!

de admin

Înainte de a deveni faimoşi, şi-au încercat norocul în diferite concursuri de talente. Vorbim de staruri de la Hollywood precum Emma Stone, Nicole Scherzinger, Jennifer Hudson, dar şi mulţi alţii. Haideţi să le cunoaştem povestea!

Lucy Hale

Frumoasa actriţă din serialul pentru adolescenţi Pretty Little Liars, a încercat mai întâi să ajungă o cântăreaţă celebră. În 2003, Lucy era unul dintre cei cinci concurenţii câştigători ai concursului muzical ”American Juniors”.

Emma Stone

Emma şi-a dorit o carieră în gimnastică, însă un accident tragic care s-a petrecut pe când Emma avea doar şapte ani i-a pus capăt aspiraţiilor sale. Aceasta a căzut de pe paralelă şi şi-a rupt ambele braţe.

Miranda Labert

Înainte să câştige un premiu Grammy pentru activitatea sa cinematografică, Miranda a participat la o competiţie de muzică country, de unde a ieşit pe locul trei.

Nicole Scherzinger

Înainte de a se înfiinţa trupa Pussycat Dolls, Nicole a participat la concursul muzical Popstars USA (ediţia din anul 2011) pentru a dovedi tuturor calităţile sale vocale.

Jennifer Hudson

Câştigătoarea unui premiu Oscar a încercat mai întăi o carieră muzicală, participând la American Idol în 2004.

Carrie Underwood

Acum este una dintre cele mai de succes cântăreţe de peste Ocean, însă în 2005 era cunoscută drept câştigătoarea sezonului patru al concursului muzical American Idol.