News

Încă o îndrăgită prezentatoare TV s-a îmbolnăvit de COVID. Jurnalista este vaccinată cu ambele doze

Încă o îndrăgită prezentatoare TV s-a îmbolnăvit de COVID. Jurnalista este vaccinată cu ambele doze camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Jurnalista Cătălina Porumbel a anunţat că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, deşi este vaccinată anti-COVID.

Prezentatoarea de la Antena3 a explicat că la ei în casă sunt acum doi pozitivi şi doi negativi. Cum şi-au dat seama? Un test PCR le-a dat confirmarea, după ce fiica sa de 4 ani s-a îmbolnăvit la grădiniţă.

“Povestea este simplă, începe cu şcoala. Catinca a fost două zile la grădiniţă, după care a venit acasă cu o durere de gât, dar nimic care să pună probleme. A doua zi s-a trezit cu nasul înfundat, nimic care să pună probleme. Catinca are patru ani, este în al doilea an de grădiniţă, deci nu este prima dată când ajunge la grădiniţă. Cealaltă fetiţa a mea are opt ani. Catinca, neavând febră, alte simptome care să pună probleme, m-am gândit că este o simplă răceală, nici măcar viroză, pentru că şi la viroză există episoade de febră. Alarma s-a dat când am fost anunţaţi pe grupul de părinţi de la grădiniţă că un copil a fost depistat pozitiv COVID. În momentul respectiv ne-am dus şi am realizat testele PCR. Şi aici, surpriză! Catinca este pozitivă, eu sunt pozitivă, soţul meu este negativ şi fetiţa mea Eva, de opt ani, este negativă. Suntem doi pozitivi şi doi negativi", a spus Cătălina Porumbel, la Antena 3.

Atât prezentatoarea, cât şi soţul ei sunt vaccinaţi cu Pfizer. Cătălina a declarat: “Sunt vaccinată cu Pfizer, cu ambele doze. Pe 30 martie este făcută a doua doză, deci ar trebui să am anticorpi in continuare. Soţul meu este vaccinat cu Pfizer şi este negativ".

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările