News

Încă o mămică în showbiz - Augusta Lazarov a născut 

Încă o mămică în showbiz - Augusta Lazarov a născut 

Celebra producătoare de televiziune, şefa Departamentului Divertisment de la Antena 1, a născut ieri, după o sarcină fără probleme. Tatăl copilului, actorul Andreas Petrescu, este extrem de fericit. Augusta Lazarov (39) şi Andreas Petrescu (38) şi-au primit mai devreme cadoul de Crăciun, devenind ieri părinţi, la mai puţin de un an de relaţie.

„Avem un băieţel de nota 10, frumuşel foc“, a spus tăticul, actorul Andreas Petrescu, în exclusivitate pentru cotidianul „Click!“.

Andreas şi Augusta s-au cunoscut la începutul anului, pe 7 ianuarie, când ea l-a văzut jucând în piesa „Mă mut la mama“, iar de atunci sunt de nedespărţit, notează ziarul citat.

„Andreas e un bărbat sigur pe el şi cu respect pentru valoarea conceptului de familie. Optimismul şi sinceritatea lui sunt calităţi care îi conturează caracterul atât de frumos. Lângă el mă simt fericită“, declara, la rândul ei, fosta prezentatoare TV.

Augusta Lazarov, fostă Dumitraşcu, a fost căsătorită cu producătorul Valeriu Lazarov, mai în vârstă decât ea cu 40 de ani. Valeriu Lazarov avea cinci copii, patru băieţi şi o fată, care gestionează împreună cu Augusta de firmele din Spania şi o avere, estimată în 2009, de 50 de milioane de euro.

Foto: Click!