News

Încă o vedetă de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară

Încă o vedetă de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

O ştiţi de la TVR 2, unde este coprezentatoare a emisiunii „Se zice că...”. Ieri a adus pe lume un băiat perfect sănătos.

Florina Constantinescu a născut prin cezariană un băieţel de 3,300 gr şi 49 cm, notat cu 10 de medici. Vedeta TVR 2 şi soţul său, organizatorul de evenimente concertistice Niki Constantinescu, au ales deja numele bebeluşului, Andreas. Cuplul mai are un copil în vârstă de 2 ani şi patru luni, Nicholas.

“Andreas este cuminte şi mâncăcios. A făcut puţină gălăgie la naştere şi şi-a făcut simţită prezenţa. Sunt fericită că totul a mers perfect şi abia aştept să fiu mutată în salon pentru a îl avea alături de mine. Am ales să nasc la Spitalul Universitar deoarece aici este doctoriţa mea, Roxana Bohiltea, aceeaşi cu care am născut şi primul copil, pe Nicholas. Pe lângă bagaj, la spital mi-am adus şi kit-ul de recoltare celule stem de la o firmă foarte cunoscută. Şi lui Nicholas i-am recoltat şi, pentru că am fost extrem de multumită am apelat din nou la aceeaşi firmă”, a spus Florina Constantinescu imediat cum a născut.

"Andreas e cea de-a doua minune din viaţa mea, o păpuşică de 49 cm şi 3.300 g, care şi-a făcut auzită prezenţa la ora 10:41. S-a petrecut totul atât de repede că n-am avut timp să am emoţii, dar în momentul în care l-am văzut m-am topit de iubire, fericire şi împlinire. Dumnezeu ne iubeşte si ne-a binecuvântat cu doi copii minunaţi, superbi şi sănătoşi şi le doresc să fie aşa mereu, să aibă o viaţă plină de bucurie şi iubire. Sunt recunoscătoare pentru toate momentele superbe pe care le primesc în dar şi ştiu că vor mai urma şi altele la fel de minunate. Îi mulţumesc soţului meu pentru iubirea pe care mi-o poartă şi pentru încă o viaţă, un puiuţ dorit şi enorm de iubit!", a mai transmis ea.

Prezentatoarea TVR 2 a avut o sarcină uşoară şi spune că se va întoarce repede la serviciu.

“Având în vedere că urmează nişte proiecte foarte frumoase în care sunt solicitată voi sta acasă aproximativ două luni după care voi relua munca. Voi încerca să nu-mi las puiuţul să-mi simtă prea mult lipsa, aşa că acolo unde se va putea, mă va însoţi. Îl obişnuiesc de mic cu televiziunea”, a adăugat Florina Constantinescu.

Modifică Setările