News

Încă un bărbat însurat, Arnold Schwarzenegger a apărut cu iubita cu 27 de ani mai tânără pe covorul roşu

Încă un bărbat însurat, Arnold Schwarzenegger a apărut cu iubita cu 27 de ani mai tânără pe covorul roşu

BERLIN, GERMANY - NOVEMBER 16: Arnold Schwarzenegger and his partner Heather Milligan arrive at the Bambi Awards 2017 at Stage Theater on November 16, 2017 in Berlin, Germany. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

Nici până în prezent nu s-a finalizat divorţul lui Arnold Schwarzenegger de femeia care i-a dăruit 4 copii, Maria Schriver, dar asta nu îl împiedică pe actor să iasă în public cu iubita cu 27 de ani mai tânără. Ea ar putea fi considerată amantă, din moment ce actele care să ateste că actorul în vârstă de 70 de ani este un bărbat liber nu au fost niciodată semnate. Şi nici gând de despărţirea oficială de femeia cu care s-a iubit timp de 25 de ani, căci la mijloc sunt interese de natură materială.

Scandalul din 2011, când Maria afla că actorul care îi este soţ e tatăl unui băiat de 14 ani conceput cu menajera familiei, Mildred Patricia ‘Patty’ Baena, a fost motivul desprţirii. Cu toate acestea, la mai bine de 6 ani de la vestea bombă, Arnie e în continuare cât se poate de însurat cu Schriver. Amândoi au intrat în alte relaţii, dar încă se mai reunesc pe la eveniment, împreună cu copiii lor. Astfel, actorul apare pe covorul roşu când cu întreaga familie - copii şi  soţie, când cu iubita blondă în vârstă de 43 de ani.

Arnold, alături de fiica Christina, fiul Patrick, soţia Maria Shriver şi fiica Katherine.

După ce, în luna octombrie, Arnold a venit la premiera documentarului de pe Naţional Geografic 'The Long Road Home' în compania soţiei, a fiicelor Christina (26) şi Katherine  (27), dar şi alături de fiul cel mare, Patrick (24), la gala de joi seara din Berlin, Bambi Awards 2017,  fostul culturist şi actor american a venit de mână cu iubita Heather Milligan.

Terminatorul a arătat elegant într-un costum clasic negru, în timp ce mai tânăra sa iubită a fost senzaţională într-o rochie lungă, până în podea, neagră şi cu accesorii metalice în partea de sus, dar şi cu o coafură chic şi un make-up impecabil. În ciuda diferenţei de vârstă de 27 de ani, tânăra pare fericită alături de Arnold, iar cuplul datează din iulie 2015. 

Foto: Getty Images

Modifică Setările