News

Încă un bebeluş în clanul Kardashian

de admin

De ieri, clanul Kardashian s-a mai mărit cu un membru. Kourtney Kardashian şi soţul său Scott Disick i-a urat bun venit pe lume celui de-al treilea copil al cuplului.

Conform publicaţiei Us Weekly, sora mai mare a lui Kim Kardashian a născut un băieţel perfect sănătos, care a primit nota zece la naştere. Micuţul s-a grăbit să cunoască lumea, căci naşterea sa era programată chiar de Crăciun, însă se pare nu a vrut să ţină toată familia la spital în ziua în care bunica sa găzduieşte celebra sa petrecere de Crăciun.

Evenimentul fericit are şi o notă amuzantă, căci cel de-al treilea copil al lui Kourtney s-a născut în aceeaşi zi cu frăţiorul lui mai mare, primul născut al lui Kourtney. Astfel, în familia Kardashian ziua de 14 decembrie este motiv de dublă sărbătoare.

Kourtney şi Scott mai au un băieţel pe nume Mason de cinci ani şi o fetiţă numită Penelope în vârstă de doi ani.

Într-un interviu de acum câteva săptămâni, vedeta în vârstă de 35 de ani a recunoscut că-i place la nebunie să fie însărcinată – probabil o moşteneşte pe mama sa, care a dat naştere la şase copii – dar că, de data asta, a întâmpinat stări de rău în timpul sarcinii şi că cel mai probabil îşi va lua o pauză de trei luni după naşterea micuţului. „Consider că un corp care poartă o sarcină este foarte frumos şi ne aduce aminte, într-un mod incredibil, de ce este capabil să facă organismul femeii”, a declarat la un moment dat Kourtney.

Modifică Setările