News

Încă un bebeluş în familia Kardashian. Khloe este şi ea însărcinată cu primul copil

Încă un bebeluş în familia Kardashian. Khloe este şi ea însărcinată cu primul copil

După o mulţime de zvonuri conform cărora mezina clanului Kardashian-Jenner ar fi însărcinată cu primul său copil, ei bine, acum se pare că şi una dintre surorile sale va avea un copil. Kylie Jenner ar fi însărcinată în patru luni, iar sora ei, Khloe, în 3 luni. Conform presei internaţionale, Kylie Jenner va deveni mamă, o veste neaşteptată întrucâm tânăra are numai 20 de ani, iar relaţia sa cu Travis Scott  este la început de drum. Cu toate acestea, mama vedetei a oferit declaraţii legate de fiica sa:  ”Kylie nu confirmă nimic”, ceea ce, practic, mai mult susţine ideea de sarcină decât o dezminte. În acelaşi timp, un reprezentant al tatălui său a menţionat faptul că fiica sa e însărcinată cu o fetiţă, care se va naşte în luna februarie, anul viitor.

Şi la doar câteva zile de când presa a început să vuiască despre sarcina celei mai tinere din familie, se pare că ea nu va fi singura care va avea primul său copil. Conform presei americane, Khloe Kardashian ( 33) este şi ea însărcinată. TMZ titrează că surse apropiate publicaţiei au dezvăluit faptul că blona este însărcinată în trei luni cu copilul baschetbalistului Tristan Thompson.

Cea mai recentă apariţie a lui Khloe, într-o fustă mulată, nu trăda o potenţială sarcină.

Astfel, sarcina lui Khloe ar fi a treia din familia Kardashian-Jenner, căci sora sa mai mică Kylie Jenner aşteaptă primul său copil, iar Kim Kardashian (36), va deveni mamă cu ajutorul unei mamei surogat, în luna ianuarie. Se pare că Kylie va naşte în luna februarie, iar Khloe va da naştere primul său copil cam în aceeaşi perioadă. "Kylie este entuziasmată de sarcina ei", a declarat o sursă pentru revista People. "Khloe şi Kylie vor naşte cam în acelaşi timp.

Khloe şi Tristan formează un cuplu de aproape un an, iar încă de la începutul verii dădeau de bănuit că vor deveni părinţi. Sora mai mică a lui Kim Kardashian a tot vorbit despre dorinţa de a deveni mamă, dar şi despre planurile de viitor pe care le are cu iubitul ei. Mai mult, pe 26 iunie, Khloe posta pe contul său de Instagram o fotografie alături de iubit la care punea descrierea:  ”tata şi mama”, ceea ce a stârnit un val uriaş de reacţii în mediul online.

Între timp, vedeta a şters fotografia cu pricina, ceea ce ne face să credem că sarcina există şi că va deveni mamă la începutul anului viitor.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările