News

Încă un caz de cancer la gât în familia lui Céline Dion

Încă un caz de cancer la gât în familia lui Céline Dion

Celine Dion leaves the Royal Monceau palace hotel in Paris, France, on July !8, 2016. Photo by ABACAPRESS.COM

După ce şi-a pierdut soţul din cauza acestei maladii, cântăreaţa canadiană se confruntă cu o tragedie similară. Céline Dion trăieşte încă o dramă. Anul 2016 nu a început deloc bine pentru Céline: la 14 ianuarie, artista anunţa moartea soţului său, René Angélil, după o luptă lungă şi curajoasă cu cancerul. Două zile mai târziu a murit unul dintre fraţii săi, Daniel Dion, 59 de ani, tot de cancer. În septembrie a murit soţul surorii sale Liette, Guy Poirier, tot de cancer.

Acum Céline trece din nou prin momente foarte grele. O nouă boală incurabilă a lovit familia sa, după ce una dintre surorile sale a fost diagnosticată cu cancer de gât în stare avansată.

Cântăreaţa a făcut acest anunţ ziarului The Stopru, dar a preferat să nu spună care dintre surorile sale este bolnavă pentru a o ţine departe de mass-media şi de a înfrunta cât mai liniştită această boală.

Această boală cumplită este prezentă în viaţa artistei de mulţi ani. În 2003, cântăreaţa a pierdut prima fiinţă iubită din cauza cancerului, tatăl ei, care a înfiinţat centrul "La Maison-Adhemar Dion", pentru bolnavii în fază terminală din Canada.