News

Încă un divorţ la Hollywood: „A aşteptat momentul potrivit”

Încă un divorţ la Hollywood: „A aşteptat momentul potrivit”

Încă suntem bulversaţi de anunţul că Amber Heard şi Johnny Depp divorţează, stârnind, cel mai probabil, un nou scandal la Hollywood. Dar iată că un alt divorţ se iveşte la orizont: cel dintre Khloe Kardashian şi Lamar Odom, care fusese pus în aşteptare după spitalizarea lui.

Ce au în comun divorţul lui Depp şi cel al lui Khloe? Avocatul ales, Laura Wasser – reputată pentru cazurile de separare legală rezolvate în lumea celebrităţilor. Oarecum, este a doua oară când Kardashianca de 31 de ani intentează divorţul de soţul deja înstrăinat. Actele au fost depuse ieri, motivând cu aceleaşi diferenţe ireconciliabile, conform surselor publicaţiei People.

La biserică: Lamar Odom cu nepoţii Mason şi Penelope Disick şi Khloe
La biserică: Lamar Odom cu nepoţii Mason şi Penelope Disick şi Khloe
52006190 Members of the Kardashian clan attend church  in Agoura Hills on Easter Sunday, March 27, 2016.  Members of the Kardashian clan attend church  in Agoura Hills on Easter Sunday, March 27, 2016.  Pictured: Khloe Kardashian, Penelope Disick, Mason Disick, Lamar Odom FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
La biserică: Lamar Odom cu nepoţii Mason şi Penelope Disick şi Khloe Kardashian

Khloe şi Lamar s-au căsătorit la o lună după ce s-au cunoscut, în 2009, dar din cauza infidelităţilor fostului baschetbalist şi a problemelor cauzate de abuzul de droguri, starleta a intentat divorţul după patru ani. Finalizarea divorţului a fost amânată mai ales de situaţia critică în care s-a aflat Lamar Odom din octombrie, după ce a luat o supradoză aproape fatală, iar Khloe s-a simţit nevoită să aştepte în privinţa procedurilor de separare legală pentru a-i fi aproape soţului ei. Asta chiar dacă acesta a fost găsit inconştient într-o casă de prostituate din Nevada...

“Ăsta a fost şi planul. Divorţul nu a fost anulat oficial. Khloe doar a aşteptat momentul potrivit”, a povestit o sursă citată de People despre vedeta care l-a susţinut financiar şi emoţional pe soţul ei de 36 de ani, cât a fost spitalizat. Khloe a petrecut zi şi noapte lângă patul acestuia, asigurându-se că şi după spitalizare, Lamar va continua recuperarea într-o casă închiriată de ea, aproape de căminul său. “I-a fost loială mult timp şi a avut grijă de el, dar nu e babysitter şi are nevoie să meargă mai departe cu viaţa ei”, a mai punctat sursa citată.

Divorţul va fi o formalitate pentru cei doi, având în vedere că planul de separare a început din 2013.

FOTO HEPTA

Modifică Setările