Beauty

Încearcă Summer Festival Look!

Încearcă Summer Festival Look!

Sezonul festivalurilor a început, iar ţinuta şi look-ul sunt foarte importante pentru cele care aleg acest gen de distracţie. Dacă în ceea ce priveşte vestimentaţia, cele mai întâlnite combinaţii sunt boho-chic, layer up sau trashy, machiajul va fi mereu un aspect important. Şi pentru că mixurile şi nuanţele potrivite depind cel mai mult de stilul personal şi de pigment, aplicarea acestora va fi întotdeauna importantă.

Festivalurile sunt o manifestare artistică modernă şi poate fi momentul cel mai potrivit pentru a-ţi scoate în evidenţă stilul personal prin nuanţe glam ale buzelor. NU SKIN propune Powerlips Fluid, din colecţia de rujuri lichide  Candy Collection, ce conţine trei nuanţe noi, perfecte pentru zilele toride de vară şi pentru orice look adopţi pentru a fi festival ready & cool. Fie că alegi pigmentul roşu sau nude, în variaţii cool, acesta va fi aliatul tău în machiajul rezistent.

Powerlips Fluid este un ruj lichid rezistent la apă şi la transfer, uşor, care ajută la calmarea şi catifelarea buzelor. Conţinutul bogat în ingrediente benefice şi vitamine face ca acesta să nu îţi dea bătăi de cap pe parcursul zilei: uleiul de avocado catifelează pielea, iar vitamina E hidratează şi înmoaie pielea, oferind în acelaşi timp beneficii antioxidante. Ceara de albine calmează şi reface pielea şi caolinul, pe bază de argilă natural susţine o culoare bogată şi persistentă.

Profită de o super ofertă la rujurile lichide Powerlips Fluid,  accesând https://www.nuskin.com/content/nuskin/ro_RO/products/nuskin/cosmetics/lips/liquid-lipstik.html

*Articolul conţine elemente publicitare

Modifică Setările