Gossip

Încep să cadă capetele! Un alt actor de Oscar, acuzat de abuz la Hollywood

Încep să cadă capetele! Un alt actor de Oscar, acuzat de abuz la Hollywood

O cunoscută jurnalistă de televiziune din America, pe numele ei Heather Unruh, face o acuzaţie şocantă legată de unul dintre cei mai premiaţi actori de la Hollywood, şi anume starul din House of Cards, Kevin Spacey.

Deşi acuzaţiile împotriva acestuia nu au fost confirmate de autorităţi, fosta prezentatoare de ştiri a postat pe contul ei de Twitter o fotografie cu actorul în cauză, pe care l-a acuzat că a abuzat de o persoană apropiată ei.

Zvonurile legate de Spacey circulă de mult

Heather Unruh susţine că, deşi întâmplarea este mai veche, ieşirea ei se datorează recentului scandal sexual de la Hollywood care îl are în centru pe Harvey Weinstein şi care i-a dat curaj.

Este timpul ca piesele de domino să cadă, adaugă aceasta pe contul ei social.

"Zvonuri legate de acest actor circulă de mulţi ani. Mulţi oameni fac acuzaţii după ceea ce s-a întâmplat cu Weinstein. Dar nicio aşa zisă victimă a acestui bărbat nu a vorbit până acum în mod public", a declarat o sursă citată de tabloidul The Sun. Zvonurile legate de Spacey susţin că acesta, homosexual sub acoperire, ar fi destul de agresiv sexual cu tinerii atrăgători pe care îi cunoaşte în diferite ocazii.

Tot pe contul ei de Twitter, Heather Unruh încurajează să se facă o investigaţie şi în cazul lui Spacey, la fel cum s-a întâmplat cu mogulul filmelor.