Vedete

Începe a doua cursă Asia Express! Uite care sunt provocările noului sezon

Începe a doua cursă Asia Express! Uite care sunt provocările noului sezon

Antena 1 pregăteşte în această toamnã un nou sezon Asia Express, cel mai tare show de aventură difuzat în România. Spre deosebire de anul trecut, vedetele vor avea de această dată un nou itinerariu.

O altă serie de vedete vor pleca în cursa vieţii lor: Drumul Elefantului, adică peste 4000 de kilometri prin Sri Lanka şi India.

Pe lângă schimbarea traseului, o altă noutate este faptul că acum vor exista 9 perechi de vedete care să se lupte pentru marele premiu. Regulile concursului rămân însă neschimbate. Fiecare pereche va avea la dispoziţie 1 Euro pe zi, bani cu care trebuie să se descurce, să îşi găsească transport, cazare şi mâncare.

Rugăminţile, farmecul personal şi puterea de convingere vor fi atuurile care îi vor ajuta pe cei 18 concurenţi să ajungă cât mai departe în marea competiţie şi să parcurgă o distanţă cât mai lungă din “Drumul Elefantului”. Sri Lanka şi India vor fi o adevărată provocare, diferenţele culturale uriaşe, bariera de limbă şi condiţiile nu tocmai prietenoase le vor da mari bătăi de cap participanţilor. 

Luna trecută, se vehicula informaţia potrivit căreia Gina Pistol nu va mai prezenta emisiunea transmisă de Antena 1, vedeta fiind înlocuită de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu - cei care au ratat la mustaţă câştigarea marelui premiu din primul sezon, dar care şi-au atras simpatia telespectatorilor.

Noul sezon “Asia Express”, cel mai dur show de aventură difuzat în România, vine cu şi mai multe surprize pentru telespectatori. Ginei Pistol i se vor alătura Liviu Vărciu şi Andrei Ştefănescu, care se transformă de această dată din concurenţi în co-prezentatori. Cei doi vor străbate Sri Lanka şi India pentru a le povesti celor de acasă despre ineditul şi spectaculozitatea acestor locuri. De asemenea, ei sunt cei care vor explica ce presupun misiunile pe care concurenţii le au de îndeplinit şi ce au ele special. 

“Ne-a plăcut mult prima dată, aşa că am zis să repetăm experienţa. Sincer, vrem să îi vedem pe concurenţi, să stăm şi noi pe margine şi să ne uităm la ei, cred că sunt sechelele cu care am rămas după primul sezon”, spune glumind Andrei Ştefănescu.

“Când m-am întors, am zis că nu mai plec în Asia nici măcar în vacanţă. Sper să nu zic la fel şi când mă întorc din India.  De data asta, chiar dacă tot aud de trezitul la 4-5 dimineaţa, sper că ne va fi ceva mai bine. Sunt foarte curios de ce vom descoperi acolo, mai ales că rolul nostru este să cercetăm oamenii şi locurile”, a declarat Liviu Vârciu.

Gina Pistol are experienţa primului sezon, însă noul traseu, Sri Lanka şi India vor fi o adevărată provocare. “Asia Express e o super experienţă. Ştiu că mă aşteaptă o perioadă grea, pentru că ritmul este unul extrem de alert, suntem mereu în urma concurenţilor, mereu contracronometru, dar sunt sigură ca va fi foarte interesant şi de această dată şi adrenalina va urca din nou la cote maxime. Sri Lanka şi în mod special India sunt destinaţii  destul de ...complicate, dar abia aştept să le descopăr. Vă vom ţine la curent cu tot ce se întâmplă, cu locurile în care ajungem, aşa că reţelele sociale vor fi luate cu asalt!”, a povestit Gina Pistol. 

“Asia Express” a fost prima oarã difuzat în anul 2004. De atunci şi pâna în prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate în peste 15 ţãri (Franţa, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) şi au fost puse la dispoziţia participanţilor 10 rute diferite. În 2016 şi-a câştigat titlul de cel mai urmãrit show de divertisment din Columbia, iar în 2015 a fost un adevãrat fenomen la nivel de social media în Spania şi Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri. 

Aventura “Asia Express” va începe la Antena 1 în primãvara anului viitor. Show-ul este produs de echipa coordonatã de Mona Segall şi Robert Lionte.

Modifică Setările