News

Începe sezonul curăţeniei generale – unde speli covoarele pentru rezultate profesionale ireproşabile

Începe sezonul curăţeniei generale – unde speli covoarele pentru rezultate profesionale ireproşabile

Sezonul curăţeniei generale începe cu paşi timizi. Este acea perioadă din an când toată lumea se agită să îşi pună la punct locuinţa, pentru sărbătorile de iarnă ce vor urma. Spălarea covoarelor, ceea ce nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am propune sau ar trebui, este acum un serviciu căutat. Ce trebuie să ştii este că mulţi pun la dispoziţie acest gen de servicii, ba chiar se oferă să includă şi transport, însă evident nu toţi se vor ocupa de o spălare profesională.

Covoarele curăţate nu trebuie doar să emane un miros plăcut, ci trebuie să fie vizibil curate, culorile bine nuanţate şi fără pete. Nu îţi va trebui o experienţă neplăcută pentru a şti cum să alegi altă dată. Dacă eşti din capitală, trebuie să descoperi o spalatorie covoare Bucuresti, Waldmaster. Ce face diferenţa aici este despre tehnologia profesională germană folosită atât la etapa de spălare, cât şi de uscare a covoarelor.

Curăţarea profesională a covoarelor de la Waldmaster

Graţie unor dotări profesionale, aparatură corespunzătoare, această curatatorie covoare Ilfov reuşeşte să ofere rezultate mulţumitoare. Covoarele trec prin etapa de curăţare cu detergent profesional şi periaj electric, cu mult mai eficient decât efortul uman. Spală în profunzime şi elimină absolut tot praful, cel mai adesea acesta fiind depozitat la baza perilor covorului.

Contrar etapei de spălare riguroasă, ţesăturile nu sunt deteriorate, întrucât se ţine cont de tipul de covor, detergenţii fiind atent aleşi şi în funcţie de acest reper. Procesul de spălare este de asemenea adaptat în funcţie de caz: pentru cei care deţin animale de companie, când covoarele sunt pline de păr de animale sau acele covoare ce au cunoscut un trafic intens se aplică spălarea profesională corespunzătoare – pentru a elimina mirosurile neplăcute, murdăria şi praful în strat generos, igienizând suprafaţa.

Deşi par amănunte, toate acestea fac diferenţa. Dacă ai mai încercat serviciile de covoare spalate Bucuresti si Ilfov ai fost dezamăgit, iată de ce s-a întâmplat asta. În plus, uscarea nu este lăsată la voia întâmplării şi nu depinde de factorii climatici. Aparatura profesională este folosită şi în acest caz, pentru a usca integral covoarele şi a nu permite ca stând, acestea să capete miros uşor neplăcut.

Detaliile fac diferenţa

Waldmaster îţi eficientizează curăţenia casei. Covoarele pe care doreşti să le speli aici vor fi gata în scurt timp, nu mai mult de 72 de ore în funcţie de cât de multe sunt sau cât de groase. Acestea sunt supuse, ulterior spălării, aspirarii pentru ca toate scamele să fie îndepărtate, sunt parfumate şi ambalate. Îţi vor fi livrate arătând ca noi.

Calitatea serviciilor de acest gen sunt un bun motiv să te întorci oricând este nevoie. Serviciile se adresează atât celor din capitală, din orice sector, cât şi celor din Ilfov. Nu uita că un covor este chiar un accesoriu de joacă în camera copiilor, creează confort, deci nu are doar rol estetic în casă. Odată cu alegerea optimă a acestor servicii îţi dai şansa de a avea parte de un mediu igienizat şi de a te folosi de covoare curate şi aspectuoase care parfumează casa.

Descoperă programul de preluări în cadrul paginii oficiale, spălăm-covoarele.ro.