News

Incident la "Asia Express". Concurenţii au fost părăsiţi într-o piaţă de peşte, cu valizele după ei şi fără indicii

Incident la "Asia Express". Concurenţii au fost părăsiţi într-o piaţă de peşte, cu valizele după ei şi fără indicii camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

După un zbor lung şi un drum anevoios cu autocarul, entuziasmul echipelor va fi pus la grea încercare încă din primele momente, căci începerea cursei îi va lua pe nepregătite.

Lunga aşteptare a luat sfârşit, căci pe 15 februarie, de la 20:00, cel mai dur reality-show revine la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon: Asia Express- Drumul Comorilor. 

Ajunşi în Filipine, prima destinaţie din traseul de anul acesta, concurenţii vor fi părăsiţi într-o piaţă de peşte, cu valizele după ei, fără indicii şi fără timp pentru planuri sau strategii. Înconjuraţi de o mare de vânzători locali şi total dezorientaţi, vor încerca să îşi dea seama exact ce au de făcut:

”Părea o răscoală de la 1907, dar cu peşti în mână, nu cu topoare! Din autocar, noi ne uitam neputincioşi cum acei oameni ne luau bagajele”, spune Lia Bugnar.

”Panica, panica se citeşte pe feţele tuturor. Oare acesta să fie începutul cursei Asia Express?!”, se întreabă Florin Ristei total nedumerit. Confuzia îi va acapara pe fiecare în parte, motiv pentru care toţi concurenţii vor ajunge în piaţa de peşte în căutarea unui posibil indiciu. Adrenalina, haosul şi mirosul insuportabil vor face ca o parte dintre ei să cedeze:

”Am încercat să mă ajut cumva, dar mi-am făcut mai mult rău. Mi-am acoperit nasul cu un tricou dar intrasem într-un atac de panică, pentru că eu am agorafobie. Într-un loc aglomerat, cu oameni care te atacă şi încep să dea în tine...instant apare sentimentul de panică”, mărturiseşte Alex Abagiu.

Prima provocare din Asia Express- Drumul Comorilor este doar începutul unui şir lung de încercări prin care concurenţii vor fi nevoiţi să treacă pentru a rămâne în competiţie. Cum va decurge momentul, ce vor fi nevoiţi concurenţii să facă pentru a-şi obţine ruscacurile şi cum se vor descurca în prima etapă a celui mai dur reality-show, telespectatorii pot vedea începând de sâmbătă, 15 februarie, ora 20.00, când Asia Express revine la Antena 1.