Vedete

Incredibil cum a reuşit Iulia Vântur să devină celebră în India. Totul a fost dintr-o întâmplare!

Incredibil cum a reuşit Iulia Vântur să devină celebră în India. Totul a fost dintr-o întâmplare!
camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Iulia Vântur a revenit pentru o vreme în România, ocazie cu care a vorbit despre viaţa sa în India, acolo unde este deja foarte populară. Vedeta a povestit cum a reuşit să devină celebră în ţara lui Salman Khan.

După ce a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune în România, Iulia Vântur a reuşit să se impună şi în India, însă de data aceasta în muzică. Revenită pentru scurtă vreme în România, frumoasa de 40 de ani a vorbit în emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza Zilei, despre viaţa sa în India şi cum a fost posibil să cucerească topurile. 

Am început din întâmplare. Cred că a fost pur şi simplu mâna destinului. Îmi plăcea atât de mult ceea ce făceam în România, în televiziune, că era greu de crezut că mă voi axa pe muzică. Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gaşca de prieteni şi, pentru că lor le plase să cânte, să danseze, m-au rugat să cânt o piesă în română. A fost foarte greu să aleg o piesă care să-i atragă. Am ales colindul ”La Betleeem colo în jos”, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinţilor mei de Crăciun. Poate pentru că l-am cântat cu atâta patos, le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1”, a povestit Iulia, stabilită în India de peste cinci ani. 

Dacă despre relaţia ei cu muzica în India vorbeşte deschis, despre presupusa relaţie cu actorul de la Bollywood, Salman Khan, este mai puţin dispusă să dea detalii.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările