News

Incredibil! Fosta soţie a lui Adrian Pintea are puteri paranormale VIDEO

Incredibil! Fosta soţie a lui Adrian Pintea are puteri paranormale VIDEO

Cei mai mulţi o cunosc pe Lavinia Tatomir drept medic şi văduva lui Adrian Pintea. Iată, însă, şi cu ce talent deosebit a înzestrat-o natura.

Regretatul actor Adrian Pintea şi-a trăit ultimii ani alături de frumoasa Lavinia Tatomir, de profesie medic psihiatru. Căsnicia lor a fost una fericită şi presărată cu momente tandre, dar şi cu întâmplări unice, pe care actorul a ţinut să le imortalizeze într-un proiect personal - un film documentar intitulat "Enigma", prezentat ca proiect de licenţă în cadrul Facultăţii de Regie Film.

E vorba despre momentele în care Lavinia îşi demonstra capacităţile paranormale, anume o energie aparte cu care reuşeşte să ridice obiecte grele cu mâna stângă.

După mulţi ani, acele momente filmate de Adrian Pintea au fost din nou scoase la lumină de Mirela Voicu, care le-a difuzat în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, "Voi cu Voicu".

"Fiind un caz nativ, cred că aceste calităţi mai speciale au devenit evidente în jurul vârstei de 5-6 ani, când am observat că obiecte uşoare din diferite materiale şi, mai ales, de diferite dimensiuni se lipeau de palma mea stângă. Aderau fără excepţie. Copil fiind şi capacitatea de discernământ la acea vârstă nefiind foarte dezvoltată, eram convinsă că aceste forţe care se manifestă prin palma mea stângă sunt absolut normale, că ceea ce mi se întâmplă e absolut firesc. Nu m-a speriat atunci, dar mai târziu, la şcoală fiind, colegii mei şi profesorii mei de fizică au sesizat că ceva se manifestă ciudat prin fiinţa mea şi cam tot atunci a început mediatizarea cazului meu. Cam atunci am început să înţeleg că mă aflu în posesia unor daruri mai speciale", a povestit Lavinia Tatomir la Antena 3.

"Cred că ceea ce m-a ajutat a fost faptul că n-am fost privită ca un soi de animal ciudat, deşi poate chiar eram privită astfel, nu ştiu. Dar am simţit că cei din jurul meu mă acceptă aşa cum sunt, având evident foarte mari curiozităţi în ceea ce privea această parte spectaculoasă a capacităţilor mele", a mai spus ea.

"Profesorul de fizică a realizat că este o forţă care sfidează legea gravitaţiei, pentru că este o forţă net superioară forţei de gravitaţie, atâta vreme cât obiectele nu erau atrase, ele se lipeau de palma mea stângă şi se îndepărtau cu foarte mare dificultate", a explicat ea.

"Ceea ce m-a speriat nu a fost descoperirea calităţilor mele, ci felul în care presa a mediatizat subictul, felul senzaţional în care am fost prezentată, titlurile care însoţeau apariţiile mele în presă sau documentarele televizate care se făceau la vremea aceea."

"Dincolo de a fi nişte capacităţi care prezintă o parte spectaculoasă, cred că mai importantă este capacitatea de-a ajuta, de-a ameliora, de-a vindeca anumite afecţiuni trupeşti sau sufleteşti."

Iată mai multe detalii despre abilităţile sale, dar şi motivul pentru care i se spunea "fata care aduce ploaia".

Modifică Setările