News

Incredibil! Toto Cutugno trebuia să se afle în avionul prăbuşit în Marea Neagră

Incredibil! Toto Cutugno trebuia să se afle în avionul prăbuşit în Marea Neagră camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Artistul italian a fentat moartea! El a dezvăluit că ar fi trebuit să plece cu corul Armatei Ruse în Siria pentru un concert de Crăciun.

Toto Cutugno

Toto Cutugno (73) a făcut o dezvăluire uluitoare pe pagina sa de socializare, după prăbuşirea avionului militar rus în Marea Neagră. Artistul Italian trebuia să se afle la bord, alături de corul Armatei Ruse.

Starul italian dezvăluie că a avut numeroase colaborări cu grupul muzical al armatei ruse şi a fost invitat să facă şi aceasta deplasare în Siria. A refuzat până la urmă pentru că avea alt concert deja planificat.

”Ştirea cu avionul care s-a prăbuşit în mare m-a şocat. La bord se afla şi corul Armatei Ruse. Am trăit alături de ei câteva momente de neuitat, în Rusia şi la festivalul de la San Remo din 2013. Ne-am împrietenit şi ne-am făcut planuri pentru viitor… De fapt, în urmă cu o lună am fost solicitat să susţinem împreună acest concert din Siria pentru soldaţii ruşi. Din păcate, dar din fericire pentru mine, am refuzat, pentru că aveam un alt angajament. Îi mulţumesc lui Dumnezeu!”, a scris Toto Cutugno pe contul personal de Facebook.

Citeşte şi: 

Dezvăluiri despre Toto Cutugno, „puştanul de 70 de ani“

Avionul militar decolase de la Soci, duminică dimineaţă, şi a dispărut de pe radar după circa 20 de minute. La bord erau 92 de oameni, dintre care 84 de pasageri, în principal membri ai corului Armatei Roşii, care urmă să concerteze pentru militarii ruşi din Siria.

Deocamdată au fost recuperate doar câteva cadavre, însă peste 3.000 de oameni din toată Rusia, inclusiv vreo sută de scafandri, participa la eforturile de căutare.