Royals

Încurcături amoroase! Camilla Parker-Bowles a fost înşelată de primul soţ chiar cu sora prinţului Charles. Ce relaţie au acum cele două


Încurcături amoroase! Camilla Parker-Bowles a fost înşelată de primul soţ chiar cu sora prinţului Charles. Ce relaţie au acum cele două camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Biograful regal Penny Junor are convingerea că ducesa Camilla a nutrit ceva sentimente pentru primul ei soţ, Andrew Parker-Bowles. Cei doi au fost căsătoriţi timp de două decenii şi au împreună doi copii. Cu toate acestea, Andrew nu i-a fost niciodată fidel Camillei, nici când se întâlnea cu ea, nici după ce s-au căsătorit.

Mai mult, după ce cei doi au format o familie, Parker-Bowles a început o aventură cu Rosemary Pitman,  femeia cu care s-a şi căsătorit când s-a încheiat oficial relaţia cu Camilla. Ba mai mult, bărbatul a fost la un pas să devină membru al familiei regale chiar înainte de Camilla. Andrew şi prinţesa Anne au trăit o iubire furtunoasă.

Singura fiică a reginei, prinţesa Anne, şi Camilla, ducesa de Cornwall, par să aibă acum o relaţie de prietenie, în ciuda faptului că au fost cândva îndrăgostite de acelaşi bărbat.

Biograful regal Sally Bedell Smith susţine că Andrew Parker Bowles şi prinţesa Anne au trăit o aventură fiebinte în anii 1970.

Cei doi păreau să se potrivească foarte bine şi aveau chiar aceleaşi pasiuni. Dragostea pentru echitaţie îi făcea însă de nedespărţit. Chiar şi Regina Mamă a aprobat relaţia lor, deoarece îl plăcea foarte mult Andrew. Bărbatul avea o relaţie specială chiar şi cu tatăl iubitei sale, cu Prinţul Philip.

Dar romantismul lor nu a fost menit să dureze. Fost ofiţer al armatei britanice Parker-Bowles se vedea cu Anne în timp ce se întâlnea şi cu viitoarea sa soţie, nimeni alta decât Camilla. „Anne şi Andrew s-au bucurat de compania celuilalt, dar nu s-au putut căsători niciodată, pentru că el era catolic”, spune Sally.

Prinţesa şi-a continuat viaţa şi câţiva ani mai târziu s-a căsătorit cu Mark Phillips, un locotenent din Garda Reginei.

După 19 ani, în 1992, cuplul a divorţat oficial. În acelaşi an, Anne s-a măritat cu al doilea soţ, Timothy Laurence.

De asemenea, şi Andrew Parker-Bowles s-a recăsătorit. După ce a divorţat de Camilla, şi-a legat destinul de Rosemary Pitman. Cei doi au fost împreună timp de 14 ani, dar boala i-a despărţit. Pitman a murit de cancer în 2010.

Printesa Anne s-a aflat printre invitaţii de la înmormântare şi l-a consolat pe Andrew ca prietenă. Anne şi Andrew au încă o legătură apropiată şi în aceste zile.

 

Modifică Setările