Royal Babies

Indiciul că în familia regală britanică se va mai naşte un bebeluş, în afara de copilul Ducilor de Sussex

Indiciul că în familia regală britanică se va mai naşte un bebeluş, în afara de copilul Ducilor de Sussex camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Cu toţii aşteaptă venirea pe lume a bebeluşului Sussex, însă există surse care susţin că încă un bebeluş va fi anunţat din sânul familiei regale britanice.

Potrivit mai multor surse, Prinţesa Eugenie aşteaptă cu nerăbdare să facă anunţul cel mare. Fanii regali au început să suspecteze sarcina încă de la cea mai recentă apariţie a prinţesei în public, când rochia purtată i-a scos în evidenţă burtica crescută.

Alţii s-au convins după ce au auzit-o pe nepoata reginei Elisabeta spunând că anul acesta va fi unul incredibil. Postând o fotografie din ziua logodnei sale, Eugenie a declarat: ”O fotografie de anul trecut, din fix această zi – eu şi Jack tocmai ne anunţasem logodna. Ce an a fost de atunci şi ce incredibil va fi 2019”.

Mulţi cred că ar fi vorba despre o sarcină şi că Prinţesa Eugenie aşteaptă, ca toate viitoarele mămici, să treacă cu bine de primul trimestru de sarcină.